Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren in Oirschot? Ontdek Kasteel Bijstervelt!

Wil je samen met jouw collega’s het jaar gezellig afsluiten, maar heb je nog geen idee waar je dit wilt vieren of hoe je dit moet organiseren? Geen paniek! Wij hebben de perfecte locatie voor jou! Kasteel Bijstervelt is de perfecte locatie om een bedrijfsevenement te organiseren. Je kunt heerlijk borrelen in Brasserie Jacob V maar ook voor een groter gezelschap hebben wij een unieke ruimte in onze historische kapel. In dit blog ontdek je alle mogelijkheden voor het organiseren van een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Bijstervelt.

Een bijzondere locatie voor leuk gezelschap

Kasteel Bijstervelt is een juweeltje in de Nederlandse geschiedenis. Het kasteel heeft een indrukwekkende architectuur en een rijke geschiedenis. Het is de ideale plek om samen te komen. Onze Kapel Montfort is gebouwd in 1910 en is in vroegere jaren gebruikt als kapel voor paters. Met het originele glas in lood en de historische muurschilderingen is Kapel Montfort een one of a kind locatie voor jouw borrel! Zoek je een kleinere ruimte? In Brasserie Jacob V kun je terecht voor een heerlijk diner of voor een gezellige borrel. Voor ieder gezelschap tot 150 personen bieden wij voldoende mogelijkheden voor een succesvolle samenkomst.

Kasteel Bijstervelt ontzorgt in de organisatie van jouw borrel

Je wilt een gezellige borrel of diner organiseren, maar je krijgt nu al stress van alles wat je moet regelen om dit voor elkaar te krijgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Bij Kasteel Bijstervelt wordt alles voor je geregeld. Het enige dat jij hoeft te doen is je wensen doorgeven en vol spanning aftellen naar de gezellige tijd samen met je collega’s. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner of een borrel, ons team zal zorgen voor een onvergetelijke avond.

Ontdek onze eigentijdse menukaart!

Wanneer iedereen bij elkaar is tijdens de feestdagen, is dat natuurlijk heel gezellig. Een lekker hapje of een heerlijk diner kan dan zeker niet ontbreken! Onze eigentijdse menukaart biedt een overvloed aan prachtige gerechten, variërend van vegetarische en veganistische tot vertrouwde klassiekers. Onze kaart verandert mee met de seizoenen, wat betekent dat we zoveel mogelijk lokale producten gebruiken. Uiteraard is er altijd ruimte om de menukaart aan te passen aan jouw wensen.

Reserveer nu voor een onvergetelijke zakelijke borrel

Til jouw nieuwjaarsreceptie of kerstborrel dit jaar naar een hoger niveau! Kies voor Kasteel Bijstervelt in Oirschot en geef je gasten een onvergetelijke ervaring in een historische en betoverende setting. Er is eigenlijk geen reden waarom je het niet op deze prachtige locatie zou kunnen vieren. Maak van je evenement een magische beleving! Wil je een reservering plaatsen of heb je nog vragen? Neem contact met ons op!