Vergaderen
op een bijzondere plek

Origineel vergaderen op een plek waar je direct geïnspireerd raakt? Dan ben je bij Kasteel Bijstervelt aan het juiste adres! Kasteel Bijstervelt heeft een unieke vergaderlocatie met Kapel Montfort. Bij Kapel Montfort heb je een unieke ruimte om te vergaderen of te presenteren. Dus wacht niet te lang en kom naar een van de uniekste vergaderlocaties van Noord-Brabant!

Een unieke vergaderlocatie nabij Eindhoven

Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie in omgeving Eindhoven of een locatie om te presenteren? Kapel Montfort is dé unieke vergaderlocatie in Oirschot. Kapel Montfort is met zijn glas in lood ramen en muurschilderingen een ware beleving om te vergaderen of een presentatie te geven. De Kapel kan vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten faciliteren tot 150 personen.

 

Vergaderarrangement: combineer vergaderen met een heerlijke lunch

De unieke vergaderlocatie Kapel Montfort heeft ruimte voor 150 personen. Naast de vergaderlocatie biedt Kasteel Bijstervelt ook een vergaderarrangement aan bij Brasserie Jacob V. Wanneer jij met je collega’s komt vergaderen in Kapel Montfort wil je niet hoeven omkijken naar bijzaken. Met de verschillende vergaderarrangementen die wij bieden kun jij je focussen op je vergadering. Bij elk vergaderarrangement zit koffie, thee en frisdrank inbegrepen gedurende de hele vergadering. Verras je zakenrelaties na of tijdens het vergaderen met een uitgebreide lunch bij Brasserie Jacob V. De brasserie ligt direct naast de kapel, en is dus de perfecte plek om jullie vergadering af te sluiten.

Moderne vergaderfaciliteiten

Ondanks de rijke historie van Kasteel Bijstervelt en Kapel Montfort hebben wij alle moderne faciliteiten in onze vergaderarrangementen. Zo zorgen wij voor blocnotes en pennen, een flipover, gratis WiFi en gratis parkeren. Bovendien is het ook mogelijk om eventueel extra apparatuur te huren waaronder: beamers, laptops, LCD schermen en microfoons.

Zakelijke lunch of diner

Wil je op een unieke vergaderlocatie vergaderen maar is het niet nodig om een hele zaal te huren? Dan is onze Brasserie Jacob V de ideale oplossing. Hier heb je de mogelijkheid om te vergaderen onder het genot van een heerlijke lunch of diner op het prachtige landgoed van Groot Bijstervelt. Bij Brasserie Jacob V heb je de keuze om ook buiten in de natuur te vergaderen. Waardoor je tijdens je zakelijke lunch of diner niet alleen heerlijk kunt eten maar ook lekker buiten kan vergaderen. De perfecte vergaderlocatie voor de nodige inspiratie, dat is Kasteel Bijstervelt!

Wil je ook inspirerend vergaderen met een aansluitende lunch of diner? Neem dan hier direct contact met ons op voor onze speciale vergaderarrangementen.