Feestelijke mogelijkheden bij Kasteel Bijstervelt

Wil jij een feest organiseren waar jij en je gasten nog lang over na zullen praten? Dan ben je bij Kasteel Bijstervelt aan het juiste adres! Van gala’s tot babyshowers, en van huwelijksjubilea tot aan bijzondere verjaardagen. Kasteel Bijstervelt beschikt over alle mogelijkheden om jouw droomfeest te verwezenlijken. Ontdek de feestelijke mogelijkheden van onze unieke feestlocatie in Oirschot (nabij Eindhoven)!

Unieke feestlocatie in Oirschot

Kasteel Bijstervelt biedt de perfecte setting voor de mooiste feesten en partijen. Onze historische kapel biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van borrels of ceremonies. Samen met Brasserie Jacob V hebben we oneindige mogelijkheden voor het organiseren van een receptie, babyborrel, jubileum, High Tea of High Wine of een koffietafel. Bij uitstek de meest unieke feestlocatie in de omgeving van Oirschot en Eindhoven!

Babyshower of babyborrel organiseren

Nieuw leven moet gevierd worden, en waar doe je dat beter dan op een unieke feestlocatie. Speciaal voor alles moeders of mommy’s to be bieden wij diverse mogelijkheden voor het organiseren van een babyshower of babyborrel. Ontdek meer over al het leuks dat wij kunnen bieden!

Kasteel Bijstervelt als feestlocatie?

Heb jij iets te vieren? Of het nu gaat om een gala, jubileumfeest, babyshower of huwelijk. Kasteel Bijstervelt is er voor jou! Ons team staat voor je klaar om van jouw feest een onvergetelijk evenement te maken. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je vrijblijvend een offerte vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op!