Organiseer een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie in een kasteel

Een frisse start van het nieuwe jaar of misschien gezellig het jaar afsluiten. Niets is leuker dan de jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! Bij Kasteel Bijstervelt ben je gegarandeerd van een sprookjesachtig winterwonderland. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan vooral verder!

De leukste kerstborrel of nieuwjaarsreceptie

Op zoek naar een originele locatie voor je kerst- of nieuwjaarsborrel? Zoek niet verder! Ben jij de aangewezen persoon om de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie te organiseren? We weten dat er veel komt kijken bij het organiseren van een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Gelukkig hebben wij een prachtige locatie om jouw kerst- of nieuwjaarsborrel te houden. Bovendien bieden wij verschillende borrelarrangementen. Hierdoor heb jij alle tijd om te genieten van de borrel en zorgen wij voor de rest!

Een variëteit aan mogelijkheden voor jouw bedrijf

Natuurlijk kunnen we bij Kasteel Bijstervelt de mooiste kerstborrels organiseren en de gezelligste nieuwjaarsrecepties neerzetten. Maar bij Kasteel Bijstervelt kunnen we nog veel meer dan dat. Zo kun je bij Brasserie Jacob V genieten van een smaakvolle en intieme lunch. Misschien wil je liever een toffe workshop volgen met je team of bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s een onvergetelijke dag zullen hebben.

Benieuwd hoe wij jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie net die extra wauw-factor meegeven? Lees dan snel verder. Ben je zeker van je zaak en weet je zeker dat Kasteel Bijstervelt dé locatie is voor je nieuwe kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Neem dan vooral contact op!

Het lekkerste eten bij je kerstborrel

Buiten een prachtige locatie en een geweldige sfeer, hebben wij ook het beste eten voor jouw kerstborrel. December staat natuurlijk in het teken van lekker eten en drinken en hier draagt Kasteel Bijstervelt graag een steentje aan bij. Is jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie in de middag en is iedereen toe aan wat warme en koude hapjes? Geen probleem! Of wil je juist gaan lunchen met iedereen en daarna de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie voortzetten. Dan ben je bij onze Brasserie Jacob V van harte welkom. Mocht je bijzonderheden hebben of wensen. Laat het ons vooral weten!

 

Een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie om nooit te vergeten

De kerstborrel of nieuwjaarsreceptie staat natuurlijk in het teken van samen zijn. Ofwel om het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. Iedere jaarwisseling is natuurlijk speciaal en daarom is het belangrijk dat je kerst- of nieuwjaarsborrel ook speciaal is. Bij Kasteel Bijstervelt staat ons personeel klaar om precies dat te realiseren. Van heerlijk eten tot prachtige versiering. Bij Kasteel Bijstervelt heb je een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie om nooit te vergeten!

De beste kerstborrel organiseer je bij Kasteel Bijstervelt

Is dit nou precies wat jouw kerstborrel nodig heeft? Neem dan contact op. Als je nog met vragen zit of meer wilt weten neem dan ook vooral contact op. Maak de mooiste dagen van het jaar net wat specialer bij Kasteel Bijstervelt! Wij hebben nog veel meer zakelijke mogelijkheden voor bedrijven. Zo kun je bij ons ook vergaderingen houden en bedrijfsborrels organiseren. Zien we je snel?