Teambuilding geïnspireerd op survival

Onze ervaringen tijdens overleven in extreme omstandigheden hebben ons veel geleerd. De lessen blijken goed bruikbaar te zijn voor inspiratie op gebied van (zelf)leiderschap, samenwerken of effectiviteit. Hoe ga je om met extreme stress? Wat kun je leren van focus?

Workshop vuur

Bij survival is het van groot belang om prioriteiten te stellen en voorzorgsmaatregelen te nemen om je overlevingskansen te vergroten. Het maken van vuur is een cruciale eerste prioriteit voor bescherming en essentieel tijdens een survival situatie. Ervaar zelf het belang van vuur tijdens onze workshop, waar deelnemers met beperkte middelen leren hoe ze vuur kunnen maken. Het succes wordt gemeten wanneer de zelfgemaakte thee begint te koken!

Ontdek het belang van vuur tijdens onze boeiende workshop en leer hoe je zelf vuur kunt maken met beperkte middelen. Schrijf je vandaag nog in en vergroot je overlevingsvaardigheden!

Workshop navigeren

Vind je weg gemakkelijker met navigatievaardigheden in een zakelijke omgeving. Ontdek hoe je je omgeving, een kaart, kompas en GPS kunt gebruiken om effectiever en efficiënter te navigeren. Verken de omgeving en geniet van samenzijn en leren in kleine groepen. Voeg indien gewenst teambuildingsoefeningen toe aan de workshop.

Teambuilding geïnspireerd op survival

Ben je nieuwsgierig naar hoe jij en je team presteren in overlevingssituaties? Wil je echt leren samenwerken? En ben je geïnteresseerd in het praktisch oefenen van effectieve communicatie?

Zoek je naar een leuke en leerzame activiteit? Durven jij en je team de uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan een van onze teambuildingprogramma’s? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Unieke workshops en teamuitjes bij Kasteel Bijstervelt

Bij Kasteel Bijstervelt zijn er enorm veel mogelijkheden als het gaat om het organiseren van de meest unieke, creatieve en vorstelijke workshops. Wil jij een teamuitje organiseren die je collega’s nooit meer zullen vergeten? Neem dan eens contact met ons op. Dan bespreken we samen wat Kasteel Bijstervelt voor jouw bedrijfsuitje kan betekenen. Organiseer je liever een minder sportieve en intensieve activiteit? Bij Kasteel Bijstervelt hebben we ook veel mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsborrel!