Kapel Montfort

Kapel Montfort is de ideale plek om samen te komen. Dankzij de unieke locatie is de kapel geschikt voor verschillende gelegenheden waaronder borrels, trouwerijen en condoleances. In Kapel Montfort ben je aan het juiste adres voor het creëren van bijzondere momenten die je niet snel zal vergeten.

Unieke locatie om samen te komen

Kapel Montfort is gebouwd in 1910 en is in vroegere jaren gebruikt als kapel voor paters en als opleidingsplek voor priesters. Echter heeft de kapel nu een nieuwe functie, namelijk een unieke locatie om samen te komen. De kapel is een prachtige locatie voor verschillende soorten gelegenheden. De kapel is te gebruiken als locatie voor bedrijfsborrels, trouwerijen en condoleances. Vanwege de geschiedenis van de kapel en de rustige locatie is het een unieke locatie voor verschillende gelegenheden.

Bedrijfsborrel organiseren op een kasteel

Kapel Montfort is een prachtige locatie om verschillende soorten borrels te houden. Zo biedt de kapel mogelijkheden voor nieuwjaarsborrels, bedrijfsborrels of een nieuwjaarsreceptie. Vanwege de recente restauratie van de kapel is deze locatie te gebruiken voor borrels tot 150 personen. Met de originele glas in lood ramen en de muurschilderingen is Kapel Montfort een one of a kind locatie voor jouw borrel!

Bijzondere trouwlocatie in Oirschot

Altijd al willen trouwen op een historische locatie? Dan is Kapel Montfort perfect voor jullie ! Kapel Montfort is door zijn prachtige muurschilderingen en glas in lood ramen de ideale trouwlocatie met een sprookjesachtig karakter. Geef elkaar het ja-woord in Kapel Montfort en ga door naar Brasserie Jacob V voor een heerlijke diner in stijl. Landgoed Groot Bijstervelt is de perfecte plek om jouw droombruiloft tot realisatie te brengen.

Babyshower, babyborrel of gender reveal party organiseren

Het nieuwe leven moet je vieren en waar beter dan op een sprookjeslocatie met jaren aan geschiedenis. Kapel Montfort is de perfecte locatie voor een unieke babyshower, babyborrel of gender reveal party. Bij Kasteel Bijstervelt heb je de perfecte setting om je babyshower groots uit te pakken. Prachtige foto’s van het landgoed op de achtergrond en daarna een babyborrel bij Brasserie Jacob V. Kasteel Bijstervelt maakt jouw babyshower onvergetelijk!

Een eervolle condoleance

Wanneer iemand overlijdt van wie je houdt, is een mooi afscheid enorm belangrijk. Kapel Montfort biedt deze mogelijkheid. Dankzij de rustige omgeving en prachtige uitstraling van Landgoed Groot Bijstervelt kun je een prachtig afscheid organiseren. Wij gaan samen met jou kijken wat er nodig is om de condoleance perfect te laten lopen. Wij nemen het volledige organisatorische aspect op ons wanneer dit van ons wordt gevraagd. Wij zorgen er bij Kasteel Bijstervelt voor dat er een waardige condoleance wordt opgezet.

Diverse zakelijke faciliteiten

Landgoed Groot Bijstervelt was adelijke grond. Deze invloeden zie je tegenwoordig nog steeds terug. Hoe uniek is het om de mogelijkheid te hebben om te vergaderen op adelijke grond! Kapel Montfort biedt mogelijkheden voor zakelijke afspraken. Zo heb je de mogelijkheid om vergaderingen te plannen tot 150 man, presentaties te geven of prijsuitreikingen te houden in Kapel Montfort. Maak gebruik van een unieke locatie voor al jouw zakelijke wensen.

Neem contact op en maak gebruik van deze unieke locatie

Kapel Montfort biedt enorm veel mogelijkheden om jouw dag specialer te maken. Een sprookjesachtig karakter, jarenlange geschiedenis en adelijke invloeden. Kapel Montfort is te gebruiken voor verschillende gelegenheden. Ongeacht wat voor soort gelegenheid jij hebt, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Neem vrijblijvend contact op en maak jouw dag net dat stukje specialer!