De perfecte locatie voor een kasteel bruiloft

Een sprookjesachtige bruiloft beleef je zonder twijfel in een kasteel. Kasteel Bijstervelt is bij uitstek dé trouwlocatie te midden van het Groene Woud in Oirschot, gelegen in het altijd gezellige Noord-Brabant. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden voor een echte kasteel bruiloft!

Trouwen in een kasteel

Zijn jullie verliefd en verloofd? Gefeliciteerd! De hoogste tijd om jullie trouwdag te organiseren. De eerste stap is natuurlijk het vinden van de perfecte datum en locatie voor jullie bruiloft. Is het jullie droom om te trouwen in een echt kasteel? Dan zijn jullie bij Kasteel Bijstervelt aan het juiste adres. Geef elkaar het ja-woord in de eeuwenoude Kapel Montfort en vier het leven (en de liefde) op deze unieke trouwlocatie. Bij Kasteel Bijstervelt worden al jullie dromen werkelijkheid!

Een unieke trouwlocatie in de buurt van Eindhoven en Tilburg

Een bruiloft bij Kasteel Bijstervelt wordt er hoe dan ook een om nooit te vergeten. De huwelijksceremonie wordt voltrokken in de prachtige Kapel Montfort, gelegen op Landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot. De kapel kent een rijke historie en is voorzien van prachtige originele glas in lood ramen en muurschilderingen. Een romantische locatie voor de mooiste dag van jullie leven samen!

“Geef elkaar het ja-woord in de eeuwenoude Kapel Montfort en vier samen de liefde bij Kasteel Bijstervelt”

Een huwelijksdiner met historische smaken

Naast de trouwceremonie is Kasteel Bijstervelt ook bij uitstek de locatie voor een heerlijk huwelijksdiner in Brasserie Jacob V. Deze brasserie ligt direct naast Kapel Montfort waar jullie elkaar eerst het jawoord zullen geven. Jullie huwelijksdiner kan volledig naar eigen wens worden ingevuld, met enkel toegankelijke gerechten die we vers in eigen keuken maken. Wij laten het jullie tijdens de voorbereidingen voor jullie trouwdag graag zien en vooral proeven tijdens een kennismakingsdiner. Onze culinair directeur Niek van Lieverloo staat voor jullie klaar voor de culinaire invulling van jullie droombruiloft.

Vier jullie trouwfeest in een kasteel

Vieren jullie de bruiloft graag groots met een zachte G of houden jullie het juist graag bescheiden in een kleinere besloten kring? Bij Kasteel Bijstervelt kan het allemaal. Een bruiloft moet gevierd worden. Daarom bieden wij bij Kasteel Bijstervelt mooie arrangementen voor een trouwfeest om nooit te vergeten. Van een kleine samenkomst tot grote feesten tot 150 personen. Bij Kasteel Bijstervelt vier je jullie huwelijk in stijl.

Organiseer jullie bruiloft bij Kasteel Bijstervelt

Bij Kasteel Bijstervelt vinden we het belangrijk dat jullie vooral enorm kunnen genieten tijdens het organiseren van jullie trouwdag. Wij zorgen ervoor dat het op jullie dag aan niets ontbreekt. Naast de organisatie op de dag zelf, nemen wij je met alle liefde nog meer zorgen uit handen. Van een complete planning tot een advies voor de mooiste bruidstaart. Ons prachtige kasteel ligt in Oirschot, op nog geen half uur rijden van Eindhoven en Tilburg, en biedt een historische, romantische sfeer, met een moderne knipoog.

Alle mogelijkheden doornemen? Jullie zijn van harte welkom bij Kasteel Bijstervelt voor een bezichtiging en kennismakingsgesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op en we zetten samen de eerste stap naar jullie droombruiloft!

Ontdek alle mogelijkheden bij Kasteel Bijstervelt

Kasteel Bijstervelt is niet alleen de perfecte trouwlocatie. Ook voor andere feesten en partijen tot wel 150 personen ben je bij ons aan het juiste adres. Van een jubileum, receptie of babyborrel tot aan bijeenkomsten, condoleances en vergaderingen. Kasteel Bijstervelt vormt de perfecte setting voor iedere gelegenheid. Neem gerust vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!