Teamuitjes en workshops

Op zoek naar een unieke locatie voor een teamuitje buiten of gave workshops. Dan ben je bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot aan het juiste adres! Organiseer je een teambuilding activiteit, dan weet je met een kasteel als locatie je collega’s zonder twijfel te verrassen. Teamuitjes en workshops zijn bij Kasteel Bijstervelt mogelijk vanaf 15 personen.

Een adellijk teamuitje voor jou en je collega’s

Kasteel Bijstervelt biedt enorm veel mogelijkheden voor teambuilding activiteiten en workshops. Vanwege de adellijke achtergrond van Kasteel Bijstervelt voel je je in het kasteel een echte vorst of vorstin. Bij Kasteel Bijstervelt kun je terecht voor verschillende teamuitjes en workshop arrangementen op maat. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken!

 

Workshop schapendrijven

Een van de workshops die wij bieden is schapendrijven. Deze unieke en ludieke teambuilding activiteit is een workshop die je dichter bij elkaar brengt terwijl je heerlijk buiten, in de natuur, bezig bent. Samen met vrienden of collega’s beleef je gegarandeerd een middag om nooit te vergeten!

Workshop honden spiegelen

Een andere workshop die wij organiseren bij Kasteel Bijstervelt is de workshop honden spiegelen. Deze workshop heeft een focus op leiderschapstraining. Honden Spiegelen is een unieke activiteit waarbij je inzichten krijgt in je eigen gedrag. Deze workshop is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook nog eens enorm leerzaam.

Workshop drone vliegen of Virtual Reality workshop

Ondanks dat Kasteel Bijstervelt er al sinds de 18e eeuw staat, gaan we graag met onze tijd mee. Daarom is het bij Kasteel Bijstervelt mogelijk om een workshop drone vliegen of de workshop Virtual Reality te organiseren. Drones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven en met deze workshop kan je zelf ervaren hoe het is om er een te vliegen!

Kasteel Bijstervelt is natuurlijk al prachtig om naar te kijken maar met de Virtual Reality workshop waan je je echt in een andere wereld. Dankzij de nieuwste technologie zoals bewegingssensoren en een full view gezichtsveld voelt het alsof je echt in de digitale omgeving bent. Je kunt rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met de digitale omgeving. In deze workshop kun je vechten met aliens, op zoek naar schatten in de diepe oceaan of van dak naar dak springen. De mogelijkheden zijn oneindig!

Haka workshop

Bij Kasteel Bijstervelt hebben we ook de Haka workshop speciaal voor de zakelijke markt. De rituele strijddans Haka haalt het fanatieke in je collega’s naar boven. Laat je inspireren door deze originele workshop en laat, samen met je collega’s, je strijdkreet horen!

Workshop schermen

De workshop schermen past perfect bij de adellijke achtergrond van Kasteel Bijstervelt. Deze nobele sport is erg geschikt om een beetje competitiviteit en strijd te creëren tussen jou en je collega’s. Waan je een echte ridder en laat jullie degens kruisen!

 

Barista workshop

Deze workshop is voor alle koffieliefhebbers! Altijd al een goed kopje koffie willen zetten? Dan is de barista workshop iets voor jou en je collega’s. Bij deze workshop geeft een gediplomeerd barista les in hoe je een professioneel kopje koffie zet.

Bij deze interactieve workshop leer je, op een speelse manier, de basiskennis van het barista vak en leer je zelfs een aantal koffievariaties maken. Dit teamuitje is een ontspannen manier om samen te werken met je collega’s. Dus plan deze workshop en maak samen met je collega’s de lekkerste koffies! De perfecte workshop om inspiratie op te doen en mee te nemen naar kantoor!

Teambuilding geïnspireerd op survival

Ben je nieuwsgierig naar hoe jij en je team presteren in overlevingssituaties? Wil je echt leren samenwerken? En ben je geïnteresseerd in het praktisch oefenen van effectieve communicatie?

Zoek je naar een leuke en leerzame activiteit? Durven jij en je team de uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan een van onze teambuildingprogramma’s? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Inspiratie lezing

Onze ervaringen tijdens overleven in extreme omstandigheden hebben ons veel geleerd. De lessen blijken goed bruikbaar te zijn voor inspiratie op gebied van (zelf)leiderschap, samenwerken of effectiviteit. Hoe ga je om met extreme stress? Wat kun je leren van focus? En welke lessen zijn te leren uit overleven in Arctic, Urban of gevangenschap omstandigheden?

Unieke workshops en teamuitjes bij Kasteel Bijstervelt

Bij Kasteel Bijstervelt zijn er enorm veel mogelijkheden als het gaat om het organiseren van de meest unieke, creatieve en vorstelijke workshops. Wil jij een teamuitje organiseren die je collega’s nooit meer zullen vergeten? Neem dan eens contact met ons op. Dan bespreken we samen wat Kasteel Bijstervelt voor jouw bedrijfsuitje kan betekenen. Organiseer je liever een minder sportieve en intensieve activiteit? Bij Kasteel Bijstervelt hebben we ook veel mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsborrel!