Brasserie Jacob V

In Brasserie Jacob V (voorheen Brasserie Montfort) kun je terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak, een super smakelijke lunch, uitgebreide high tea of bijzonder diner. Voor elke smaak is er wat wils. Heb je na een bezoek aan onze prachtige kapel zin om de dag gezellig af te sluiten? Voor een diner ben je bij Brasserie Jacob V aan het juiste adres!

Wapen icon Kasteel Bijstervelt - Brasserie Jacob V

Heerlijk dineren in onze Brasserie

Houd je ook zo van uit eten gaan in een knusse setting? Het is hoog tijd voor een bijzondere dinerervaring met je partner of geliefden! Geniet van een heerlijke avond uit. Onze eigentijdse menukaart biedt een overvloed aan prachtige gerechten, variërend van vegetarische en veganistische opties tot vertrouwde klassiekers, en van hoogwaardige vis- en vleesgerechten. Onze kaart verandert mee met de seizoenen, wat betekent dat we zoveel mogelijk lokale producten gebruiken en ons aanpassen aan de natuurlijke omstandigheden. Onze keuken is daarom ambachtelijk, puur, Bourgondisch en verfijnd te noemen. In onze brasserie Jacob V staat ons gastvrije team klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Kunnen we je binnenkort verwelkomen?

“Proef de seizoenen in onze hoogwaardige gerechten”

Smaakvol lunchen in Oirschot

Brasserie Jacob V is de meest sfeervolle brasserie van Oirschot. Op Landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot, gelegen in het mooie Brabantse landschap, is de brasserie met haar elegante stijl een echte aanvulling op de middag voor menig wandelaar of fietser. Maar ook na een bezoek aan onze prachtige kapel kun je bij Brasserie Jacob V terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak of een uitgebreide lunch.

 

Een bijzondere High Tea

De lekkerste luxueuze hapjes en een prachtige locatie: geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een bijzondere High Tea in een prachtige omgeving in onze brasserie. Informeer gerust naar alle mogelijkheden! Je geniet al van onze High Tea voor €35,00 per persoon  Wil je graag een High Tea bij Brasserie Jacob V en zeker zijn van een tafel in onze brasserie? Dan verzoeken we je graag om uiterlijk 24 uur van te voren te reserveren.

Stijlvol koffie drinken in Oirschot

In onze brasserie verlies je jezelf heerlijk in de tijd. Je kunt hier heerlijk genieten van een kop koffie met gebak, luxe High Tea of fijne gerechten van de bourgondische kaart. Omringd door de sfeer van het Brabantse landschap is brasserie Jacob V de ideale plek om neer te strijken tijdens een wandeling of fietsroute. We verwelkomen je graag in onze brasserie voor een unieke restaurantervaring. Reserveer eenvoudig door contact met ons op te nemen en geniet van je bezoek aan Brasserie Jacob V.

Borrelen bij Brasserie Jacob V

In Brabant houden we van bourgondische gezelligheid. Bij Brasserie Jacob V vind je dit stijlvol terug in de lunchgerechten op de menukaart. Maar ook voor een gezellige borrel kun je in onze brasserie in Oirschot terecht. Geniet van een bijzonder speciaalbiertje, een heerlijk glas wijn of een verfrissende Gin Tonic. Of geniet van onze ruime keuze aan alcoholvrije dranken. En heb je een leuke middag in onze brasserie of op het terras? Dan raden we je zeker aan om een selectie van onze bites te proberen! Bekijk de wijn- en drankenkaart van Brasserie Jacob V!

Wapen icon Kasteel Bijstervelt - Brasserie Jacob V

Ontdek alle mogelijkheden bij Brasserie Jacob V

Bij Brasserie Jacob V ben je gegarandeerd van ultiem genot. Of je nu komt voor onze lekkere koffie met gebak, of voor een royale lunch of High Tea. Maar de mogelijkheden van onze brasserie gaan verder dan dat. Ook voor een bruiloft, condoleance, zakelijke afspraak of vergadering bieden wij diverse mogelijkheden aan! Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij heten je van harte welkom.