Een netwerkborrel organiseren in Oirschot

Kasteel Bijstervelt is de perfecte locatie voor netwerkborrels of bedrijfsborrels. Wil jij je netwerkborrel net dat extra stukje flair geven? Dan is Kasteel Bijstervelt dé plek om jouw borrel te laten slagen.

De uniekste borrel locatie van Oirschot!

Je wilt een unieke netwerkborrel of bedrijfsborrel organiseren in de omgeving van Eindhoven? Zoek dan niet verder want Kasteel Bijstervelt biedt de meest unieke locatie voor netwerkborrels en bedrijfsborrels. Op het landgoed ga je een stukje terug in de tijd, maar met alle moderne faciliteiten van nu. Waan je als een echte vorst of vorstin en geef je gasten een once in a lifetime ervaring met deze unieke locatie.

Netwerkborrel met een stukje geschiedenis

Wil jij een netwerkborrel organiseren in Oirschot, maar wil je dit niet doen op zomaar een locatie? Dan is Kasteel Bijstervelt de ideale locatie om je gasten te verrassen. Kasteel Bijstervelt biedt verschillende mogelijkheden om jouw gasten op een vorstelijke manier te ontvangen. Bij Brasserie Jacob V hebben wij verschillende mogelijkheden om jouw netwerk borrel tot een groot succes te maken. Valt jouw netwerkborrel in de middag? Dan kunnen we bij Brasserie Jacob V een lunch verzorgen voor jouw gasten. Toch liever kleine versnaperingen tijdens het praten? Ook dat is geen probleem. En natuurlijk hebben we een enorme variëteit aan dranken voor jou en je gasten!

Lezing of presentatie geven in een kapel

Toch liever een eigen zaal waar je een presentatie kan geven? Ook hier hebben we de ideale plek voor. In onze Kapel Montfort heb je een prachtige ruimte voor je netwerkborrel. De glas in lood ramen zorgen voor een prachtig schouwspel door heel de zaal. Ook beschik je over een podium waarop je jouw gasten kunt toespreken. Natuurlijk zijn er bij onze kapel ook verschillende borrelarrangementen voor je gasten.

Bedrijfsborrel organiseren

Een bedrijfsborrel organiseren omdat er iets te vieren is? Of om het gehele bedrijf dichter bij elkaar te brengen? Wat de reden ook is, Kasteel Bijstervelt in Oirschot zorgt ervoor dat jouw bedrijfsborrel een succes wordt! Onze Kapel Montfort biedt ruimte aan 150 personen. Dit is de ideale locatie voor een succesvolle bedrijfsborrel. Kapel Montfort is doordrenkt met geschiedenis en karakter. Jouw gasten zullen dan ook hun ogen uitkijken wanneer de borrel van start gaat.

Ook voor een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie ben je bij Kasteel Bijstervelt aan het juiste adres.

Jouw borrelarrangement op maat

Een mooie locatie is enorm belangrijk voor je bedrijfsborrel maar misschien wel nog belangrijker zijn natuurlijk de hapjes en drankjes. Gelukkig hebben wij hier ook aan gedacht. Zo bieden wij bij Kasteel Bijstervelt verschillende borrelarrangementen aan. Je wilt je gasten natuurlijk in de watten leggen. Met een verrassend arrangement van koude en warme hapjes of een bittergarnituur zorg jij ervoor dat je gasten een geweldige borrel hebben!

Jouw netwerkborrel organiseren bij Kasteel Bijstervelt

Heb jij nog vragen over wat wij voor jou netwerkborrel kunnen doen. Neem dan even contact op. Wil jij je netwerkborrel organiseren bij Kasteel Bijstervelt? Geweldig! Wij gaan er alles aan doen om het de beste netwerkborrel ooit te maken. Je hoeft alleen nog maar je contactgegevens in te vullen.

Hoe heeft u ons gevonden?(Vereist)

Hoe heeft u ons gevonden?
Naam(Vereist)
_