Dineren in Oirschot bij Brasserie Jacob V.

Sluit je dag af met een heerlijk diner in Oirschot. Bij Brasserie Jacob V ben je, van woensdag tot en met zaterdag, van harte welkom. Geniet van ons à la carte diner en waan jezelf in een oase van natuur. In het moderne, landelijke en sfeervolle interieur voel je je direct thuis.

Bijzonder dineren in Oirschot

In Brasserie Jacob V vind je op het menu de lekkerste gerechten voor een smaakvol à la carte diner in Oirschot. Kies je voor een van de veganistische of vegetarische specialiteiten van onze chef-kok, of ga je voor een vlees- of visgerecht? Heb je nog wat ruimte over? Sluit je diner dan in stijl af met een van onze smaakvolle desserts! Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op de drankenkaart. Heb je allergieën? Bekijk dan vooraf de allergenenkaart.

Wil je samen met je geliefden genieten van ons diner? Reserveer dan bijtijds via ons reserveringssysteem.
We verwelkomen je graag van woensdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur. Wil je op dezelfde dag nog dineren, reserveren kan dan nog tot 20:00 uur.

Kasteel Bijstervelt - Brasserie Jacob V - 04-2024- voorgerecht

Ons menu wisselt
met de seizoenen mee

De menukaart wisselt met de seizoenen mee, dat wil zeggen dat we zo veel mogelijk producten uit de streek gebruiken. Op deze manier stemmen we optimaal af op de seizoenen en wat de natuur ons te bieden heeft. Onze keuken is daarom te omschrijven als ambachtelijk, puur, Bourgondisch en verfijnd.

Tip: Ons restaurant is omgeven door weelderig bosgebied. Maak voorafgaand aan je diner een prachtige wandeling door onze tuin en geniet van de verfrissende buitenlucht.

Kom en beleef een magische avond bij Jacob V!

 

Zakelijk dineren in Oirschot

Je kan erop vertrouwen dat wij voor jouw zakelijke diner in Oirschot uitsluitend de beste ingrediënten gebruiken. Ons restaurant biedt een warme sfeer voor jou en jouw collega’s of zakenpartners tijdens jouw zakendiner. Op deze manier geniet je niet alleen extra van jouw zakelijke bijeenkomst, maar ontstaat er ook sneller een band binnen jouw gezelschap. Naast zakelijk dineren bieden wij ook zakelijke lunches aan in ons brasserie. Neem alvast een kijkje op onze menukaart om de sfeer en gerechten te verkennen.

Wil je ook inspirerend vergaderen met aansluitend een diner? Neem dan hier direct contact met ons op en laat je informeren over onze speciale vergaderarrangementen.