Lunchen in Oirschot bij Brasserie Jacob V

Na een lange, of korte, wandeling is er niets fijner dan neerstrijken op een gezellig terras of in een prachtige brasserie. Bij Brasserie Jacob V ben je dan aan het juiste adres. De mooie inrichting van de brasserie, en de natuurlijke omgeving van het landgoed, geven je zonder twijfel een unieke lunch ervaring.

Een unieke lunch in Oirschot

Of je nu een echte fijnproever bent of juist meer houdt van een simpele lunch, in onze brasserie vind je altijd waar je zin in hebt. Alle gerechten op onze menukaart worden met de grootste zorg bereid en zijn samengesteld met lokale producten. Van een clubsandwich of ambachtelijke kroketten, tot oesters en een heerlijke paddenstoelensoep, ze passeren allemaal de revue. De gerechten zijn onwijs lekker en worden afgestemd op het seizoen. Reserveer jouw lunch bij Brasserie Jacob V in Oirschot en geniet van een unieke lunchbeleving.

Laat je verrassen door een wisselend menu

Een lunch bij Brasserie Jacob V in Oirschot is nooit saai. Niet alleen de brasserie en haar omgeving zijn prachtig, maar ook het menu weet jou als bezoeker telkens weer te verrassen. Ons menu wordt namelijk ieder seizoen afgestemd op wat de natuur ons te bieden heeft. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk producten uit de streek. Ambachtelijk, puur, Bourgondisch en verfijnd, dat is wat we in onze keuken nastreven!

We ontvangen je graag in onze prachtige brasserie om je de kunst van onze keuken zelf te laten ervaren. Beleef jouw magische lunch bij Brasserie Jacob v in Oirschot!

Zakelijk lunchen in Oirschot

Je kunt in onze brasserie ook terecht voor een heerlijke zakelijke lunch. Sluit een drukke ochtend van vergaderen, meetings en werk af op een rustige plek waar je kunt genieten van heerlijk eten. Of trakteer je zakelijke relatie op een uitgebreide lunch. Met een Brabantse gastvrijheid, culinaire sterren in de keuken en een prachtig uitzicht op Landgoed Bijstervelt, is Brasserie Jacob V in Oirschot de perfecte locatie voor een zakelijke lunch.

Hoewel het natuurlijk heerlijk is om in onze brasserie te genieten van de omgeving, begrijpen we ook dat tijd geld is. Wanneer je onze brasserie voor een business lunch bezoekt, zorgen wij ervoor dat de gerechten snel op tafel staan. Zo kunnen jij en je zakelijke gezelschap in de middag nog verder werken, maar heb je toch kunnen genieten van de unieke smaken van onze lunchgerechten.

Naast een zakelijke lunch kun je bij ons ook terecht voor andere zakelijke mogelijkheden, zoals vergaderingen, netwerkborrels of teamuitjes.

Meer weten over de lunch mogelijkheden in onze brasserie?

In onze blogs vertellen we alles over de verschillende mogelijkheden voor lunchen in Oirschot!