Geniet van een unieke business lunch bij Brasserie Jacob V in Oirschot!

Oirschot is een charmant dorpje in de buurt van Eindhoven. De perfecte locatie voor een rustgevende en relaxte zakelijke lunch voor jou en jouw gasten. In het gezellige dorp Oirschot vind je een prachtig 18e eeuws kasteel, dat een uniek decor biedt voor een overheerlijke lunch.

Kasteel Bijstervelt biedt een heel nieuwe dimensie aan zakelijk lunchen met het prachtige landgoed van Kasteel Bijstervelt en de prachtige Brasserie Jacob V. In dit blog leggen we uit waarom jij jouw volgende zakelijke lunch moet organiseren bij Kasteel Bijstervelt, wat voor smakelijke mogelijkheden Brasserie Jacob V biedt en vertellen we over alle andere zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Bijstervelt.

Zakelijk lunchen in Oirschot: een ware smaaksensatie

Bij een zakelijke lunch is de locatie net zo belangrijk als het eten. Je wilt natuurlijk dat je gasten na een drukke ochtend van vergaderen, meetings en werk een rustige plek hebben om te kunnen genieten van heerlijk eten. Dan is Brasserie Jacob V de place to be! Met Brabantse gastvrijheid, culinaire sterren in de keuken en een prachtig uitzicht op Landgoed Bijstervelt is de Brasserie perfect voor een zakelijke lunch.

Bij Brasserie Jacob V geniet je van een sprookjesachtig uitzicht met vriendelijk personeel, de lekkerste dranken en verse ingrediënten uit Brabantse bodem om de lekkerste lunches in Oirschot te verzorgen. Onze chef bereidt de meest lekkere lunches met verse en seizoensgebonden ingrediënten uit Brabant. Hierdoor weten jij en je gasten zeker dat jullie een heerlijk verse en Brabantse lunch zullen krijgen.

De zakelijke lunch arrangementen van Kasteel Bijstervelt

Wanneer je op zoek bent naar een ruime keuze aan lunchmogelijkheden voor jou en je groep, dan zul je tevreden zijn bij Brasserie Jacob V. We snappen als geen ander dat niet iedereen dezelfde smaak heeft en er dus genoeg keuze moet zijn voor lunchmogelijkheden en arrangementen. Gelukkig hebben we bij Brasserie Jacob V genoeg lunchopties en arrangementen voor iedere business lunch.

Bovendien heb je bij ons ook de mogelijkheid om te borrelen in plaats van een lunch te bestellen. Zo heb je de mogelijkheid om verschillende borrelarrangementen te kiezen die jij samen met je gasten kunt delen tijdens de lunch. Dit zorgt natuurlijk niet alleen voor een gevoel van samen zijn, maar geeft ook de mogelijkheid om verder in gesprek te gaan over eventuele zakelijke mogelijkheden. Brasserie Jacob V biedt dan ook een ruimte om geïnspireerd te raken dankzij de rijke historie en sprookjesachtige uitzicht.

Kasteel Bijstervelt als locatie: meer dan business lunchen

Brasserie Jacob V is de perfecte locatie voor een zakelijke lunch, maar wist je dat Kasteel Bijstervelt nog veel meer mogelijkheden biedt voor zakelijke activiteiten? Dankzij het grote terrein en het prachtige decor van het landgoed biedt Kasteel Bijstervelt verschillende mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, zakelijke vergaderingen en zakelijke workshops.

Hierdoor kun je bij Kasteel Bijstervelt eenvoudig een dag(deel) inplannen voor zakelijke activiteiten en afsluiten met een zakelijke lunch. Laat je inspireren tijdens een zakelijke vergadering in Kapel Montfort waarbij hapjes en drankjes worden verzorgd, start daarna met teambuilding oefeningen door een zakelijke workshop te volgen. Sluit de dag goed af met de overheerlijke business lunch arrangementen. De perfecte inspiratieochtend voor jou en je gasten!

Wil jij je volgende business lunch houden op een van de uniekste locaties in heel Brabant? Reserveer dan snel. Benieuwd naar de andere zakelijke mogelijkheden die Kasteel Bijstervelt te bieden heeft? Neem dan contact op.