Uniek lunchen in Oirschot? Kom uit eten bij Brasserie Jacob V!

Ben je op zoek naar een bijzondere lunch ervaring? Dan is Brasserie Jacob V in Oirschot de perfecte plek om naartoe te gaan. De brasserie is onderdeel van het prachtige Kasteel Bijstervelt. Hierdoor biedt Brasserie Jacob V een unieke en sfeervolle omgeving voor een heerlijke lunch.

Ontdek Brasserie Jacob V op Kasteel Bijstervelt

Kasteel Bijstervelt is een historische locatie, gelegen op Landgoed Groot Bijstervelt. De bouw van het kasteel is in 1772 gestart, en inmiddels beschikt het kasteel over de prachtige Kapel Montfort en Brasserie Jacob V. De brasserie is vernoemd naar de voormalige bewoner van het kasteel, Jacob van Malsen. Door het behouden van veel originele elementen in het interieur, in combinatie met een sausje van nu, is er een gezellige en warme sfeer ontstaan. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van een uitgebreide lunch.

Sfeervolle lunch met de lekkerste gerechten

De meest sfeervolle brasserie van Oirschot? Dat is zonder twijfel Brasserie Jacob V. De menukaart biedt een scala aan heerlijke gerechten die met zorg zijn bereid en met lokale producten zijn samengesteld. Lunchgerechten als een clubsandwich en ambachtelijke kroketten passeren de revue. Maar ook oesters en een heerlijke salade behoren tot de mogelijkheden. De gerechten zijn niet alleen onwijs lekker, maar worden ook prachtig gepresenteerd en afgestemd op het seizoen.

Uitgebreide selectie aan wijnen en dranken

Kasteel Bijstervelt ligt in het Brabantse Oirschot. Het is dan ook niet voor niets dat de Brabantse en bourgondische gezelligheid in onze brasserie centraal staat. En dat zie je terug op onze wijn- en drankenkaart! Bij Brasserie Jacob V geniet je van een bijzonder speciaalbiertje, een heerlijk glas wijn of een verfrissende Gin Tonic. Na de lunch nog behoefte aan lekker borrelen? Dan raden we je zeker aan om een selectie van onze bites te proberen!

High Tea of High Wine in Oirschot

Naast een heerlijke lunch is Brasserie Jacob V een geweldige plek om met familie, vrienden of collega’s te genieten van een High Tea of High Wine. Laat je verrassen door verschillende soorten thee en heerlijke zoete en hartige lekkernijen tijdens de High Tea. Word je blijer van een alcoholische versnapering? Dan is de High Wine perfect voor jou. Ontspan en geniet van een selectie aan heerlijke wijnen en bijpassende hapjes. Bij beide ervaringen kun je genieten van de culinaire hoogstandjes uit de keuken van Brasserie Jacob V. Heb je iets te vieren of gewoon zin in wat lekkers? Ga voor de High Tea of High Wine in onze brasserie.

Verken het prachtige landgoed na de lunch

Niets is lekkerder dan na een goed verzorgde lunch een mooie wandeling te maken in een unieke omgeving. Landgoed Groot Bijstervelt biedt hiervoor de perfecte setting. Na de lunch kun je een wandeling maken over het landgoed en haar omgeving. Het is ook mogelijk om Kapel Montfort te verkennen of een rondleiding te boeken. Zo kom je meer te weten over de geschiedenis van Kasteel Bijstervelt in Oirschot.

Uit eten bij Brasserie Jacob V

Al met al biedt Brasserie Jacob V op het landgoed van Kasteel Bijstervelt een unieke lunch ervaring in een prachtige omgeving. Of je nu met vrienden of met familie een bezoek brengt aan onze brasserie, het is zeker de moeite waard voor een heerlijke en onvergetelijke lunch! Wil je verzekerd zijn van een tafeltje in onze brasserie? Reserveer dan direct. We ontvangen je graag in Brasserie Jacob V.