High Tea op een unieke locatie in Oirschot? Ontdek ons arrangement!

Ben jij op zoek naar een High Tea locatie om nooit te vergeten? Dan ben je bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot aan het juiste adres. Kasteel Bijstervelt is een van de meest unieke high tea locaties in Brabant. In dit blog leggen we precies uit waarom jij met je vrienden, familie en ieder ander een High Tea in Oirschot moet komen houden. Want een High Tea in een echt kasteel, wie wil dat nu niet?

Een high tea met een Brabantse twist

Een high tea is van oorsprong natuurlijk een Brits fonomeen, maar bij de High Tea arrangementen van Kasteel Bijstervelt geven we hier een Brabantse twist aan. Het begint allemaal als je binnenstapt in onze prachtige Brasserie Jacob V. Kasteel Bijstervelt bestaat al bijna 400 jaar en de historische karakteristieken zijn nog steeds te zien binnen en buiten het kasteel.

Je hoeft nu zeker niet bang te zijn dat het ouderwets is, want Kasteel Bijstervelt is de afgelopen jaren van alle moderne gemakken voorzien. Bij Kasteel Bijstervelt kun je genieten van verschillende High Tea arrangementen op een unieke locatie en kun je tegelijkertijd prachtige foto’s maken in een echt kasteel!

Een vorstelijke behandeling tijdens een High Tea in Oirschot

Een kasteel is natuurlijk voor koningen en koninginnen en dit zien wij niet anders. Daarom zal jij als ware koning of koningin behandeld worden tijdens de High Tea bij Kasteel Bijstervelt. Bij een High Tea in een kasteel hoort natuurlijk echte luxe en dit is precies wat jij zult ervaren tijdens een High Tea bij Kasteel Bijstervelt.

Ons personeel zorgt voor de lekkerste hapjes en drankjes tijdens de High Tea en zal ervoor zorgen dat jouw High Tea-ervaring naar een hoger niveau wordt getild. Belangrijk is het om door te geven als je eventuele allergieën hebt, zodat wij hiermee rekening kunnen houden. Meer weten over het menu? Bekijk dan onze menukaart.

Geniet van een hartig hapje tijdens jouw High Tea

Een High Tea bestaat natuurlijk niet alleen uit heerlijke drankjes, maar ook zeker uit lekkere hapjes. Bij Kasteel Bijstervelt zijn er verschillende High Tea arrangementen mogelijk vanaf €32,50. In de High Tea arrangementen vind je een variëteit aan heerlijke theeën en een mix van zoete en hartige hapjes.

Onze zoete en hartige hapjes zijn perfect afgestemd op de heerlijke theeën die wij serveren. Ons personeel verrast je graag met een diversiteit van hapjes die zorgen voor een smaakvolle dag vol plezier. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen en zorg dat je 24 uur van tevoren reserveert.

Een smaakvolle high tea in de buurt van Eindhoven

Kasteel Bijstervelt is een unieke locatie in de buurt van Eindhoven om te ontsnappen uit de dagelijkse sleur en te genieten van een one of a kind High Tea-ervaring. Bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot geniet je van een unieke combinatie tussen historie, sfeer en culinaire hoogstandjes.

Ook staan wij altijd voor je klaar, tijdens je High Tea met onze Brabantse gastvrijheid. Trakteer jezelf en je vrienden of familie op een culinair hoogstandje en kom genieten van de speciale High Tea in Kasteel Bijstervelt. Reserveer direct online om jouw High Tea vast te leggen. Tot snel!