High Tea bij Brasserie Jacob V

Heb je iets te vieren of gewoon zin in een gezellige middag? Kom voor een luxueuze High Tea naar Brasserie Jacob V in Oirschot! Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van bijzondere gerechtjes in een prachtige omgeving.

High Tea in het prachtige Oirschot

Een High Tea bij Brasserie Jacob V in Oirschot is een echte aanrader. Na een heerlijke wandeling in de omgeving van Landgoed Groot Bijstervelt is niets lekkerder dan te genieten van een uitgebreide en bijzondere High Tea.
De chefs uit onze keuken zetten heel de tafel vol met heerlijke high tea hapjes en natuurlijk… thee! Combineer je dit met een goed gezelschap en onze prachtige locatie, dan heb je gegarandeerd een middag om nooit te vergeten! Kom genieten van een luxe high tea in onze Brasserie Jacob V.

Wat kost een High Tea bij Brasserie Jacob V?

De lekkerste luxueuze hapjes en een prachtige locatie: geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een bijzondere High Tea in een prachtige omgeving in onze Brasserie Jacob V. Informeer naar de mogelijkheden! Geniet van onze High Tea voor €35,00 per persoon graag uiterlijk 24 uur van te voren reserveren.

Speciaal voor de kleintjes serveren we een Kinder High Tea voor €22,50 per kind.

Reserveer jouw High Tea bij Brasserie Jacob V in Oirschot

Wil je graag genieten van een heerlijke High Tea op een smaakvolle locatie samen met vriendinnen of familie? Dan is de High Tea in de omgeving van Eindhoven bij Kasteel Bijstervelt een besliste aanrader. We verrassen je graag met de diverse hapjes en uiteraard met de heerlijke thee die we serveren. Maak gelijk eenvoudig een reservering en kom snel bij ons langs!