High Tea of High Wine bij Brasserie Jacob V

Heb je iets te vieren of gewoon zin in een gezellige middag? Kom voor een luxueuze High Tea of High Wine naar Brasserie Jacob V in Oirschot! Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van bijzondere gerechtjes in een prachtige omgeving.

High Tea in het prachtige Oirschot

Een High Tea bij Brasserie Jacob V in Oirschot is een echte aanrader. Na een heerlijke wandeling in de omgeving van Landgoed Groot Bijstervelt is niets lekkerder dan te genieten van een uitgebreide en bijzondere High Tea.
De chefs uit onze keuken zetten heel de tafel vol met heerlijke high tea hapjes en natuurlijk… thee! Combineer je dit met een goed gezelschap en onze prachtige locatie, dan heb je gegarandeerd een middag om nooit te vergeten! Kom genieten van een luxe high tea in onze Brasserie Jacob V.

Glazen klinken met een unieke High Wine

Een High Tea is leuk, maar wil je een nog uniekere beleving? Kies dan voor een High Wine! Een High Wine bij Brasserie Jacob V is een bijzondere beleving vol gezelligheid, lekker eten en natuurlijk de beste wijnen die door onze sommeliers zijn geselecteerd.
De smaken van de wijnen worden tijdens de High Wine gecombineerd met lekkere hapjes zodat je een totale smaakbeleving ervaart. En dat allemaal op de unieke locatie van Kasteel Bijstervelt in Oirschot.

Wat kost een High Tea of een High Wine bij Brasserie Jacob V?

De lekkerste luxueuze hapjes en een prachtige locatie: geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een bijzondere High Tea of High Wine in een prachtige omgeving in onze Brasserie Jacob V. Informeer naar de mogelijkheden! Geniet van onze High Tea voor €32,50 per persoon of High Wine voor 49,50 per persoon, graag uiterlijk 24 uur van te voren reserveren.

Reserveer jouw High Tea bij Brasserie Jacob V in Oirschot

Wil je graag genieten van een heerlijke High Tea op een smaakvolle locatie samen met vriendinnen of familie? Dan is de High Tea in de omgeving van Eindhoven bij Kasteel Bijstervelt een besliste aanrader. We verrassen je graag met de diverse hapjes en uiteraard met de heerlijke thee die we serveren. Maak gelijk eenvoudig een reservering en kom snel bij ons langs!