Borrelen in de buurt van Eindhoven? Kom naar Kasteel Bijstervelt

Zin in lekkere drankjes en borrelhapjes? Reis dan snel af naar Oirschot en organiseer jouw volgende netwerkborrel of bedrijfsborrel bij Kasteel Bijstervelt. Bij Kasteel Bijstervelt kun je diverse borrels organiseren met uitgebreide borrelarrangementen. In onze historische kapel hebben wij ruimte voor borrels tot wel 150 personen. Ideaal voor uitgebreide netwerkborrels of bedrijfsborrels met alle personeelsleden.

Wat is een borrel bij Kasteel Bijstervelt?

Een borrel staat vooral in het teken van gezellig kletsen met andere gasten onder het genot van een borrelhapje en een drankje. En natuurlijk is dit ook het geval bij Kasteel Bijstervelt. Maar, in tegenstelling tot andere locaties, biedt Kasteel Bijstervelt als borrel locatie meer dan alleen een hapje en drankje.

Met een geschiedenis die al teruggaat naar de 14e eeuw is Kasteel Bijstervelt een van de meest unieke borrellocaties van Brabant. Kasteel Bijstervelt, gelegen midden op het landgoed Groot Bijstervelt, biedt diverse mogelijkheden om een geslaagde borrel te organiseren. Zo biedt de pas gerestaureerde Kapel Montfort de ruimte aan 150 personen om diverse soorten borrels te organiseren.

Een borrelarrangement passend bij de festiviteiten

Bij Kasteel Bijstervelt hechten we veel waarde aan kwaliteit. Ons personeel zet alles op alles om van jouw borrel een geslaagd evenement te maken. Daarom bieden wij op maat gemaakte borrelarrangementen aan die passen bij jouw wensen. Wanneer jij besluit je borrel te organiseren bij Kasteel Bijstervelt, kunnen jij en je gasten genieten van de lekkerste hapjes en drankjes van onze Brasserie Jacob V.

Onze kok gaat graag samen met jou in gesprek over jouw wensen voor een uniek borrelarrangement. Zo kunnen we diverse soorten hapjes verzorgen zoals bittergarnituur, vlees- & visgerechten, koude hapjes en diverse zoetigheden. Hierdoor ben je gegarandeerd dat er een borrelhapje tussen zit voor iedereen. Moet er rekening gehouden worden met allergieën? Laat het ons op voorhand weten door contact op te nemen.

Andere zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Bijstervelt

Bij Kasteel Bijstervelt ben je aan het juiste adres wanneer je een borrel wilt organiseren in de buurt van Eindhoven. Met onze eigen brasserie en een landgoed met een echt kasteel, zorgt Kasteel Bijstervelt voor een onvergetelijke bedrijfsborrel of netwerkborrel voor iedereen die aanwezig is. Maar het Kasteel biedt meer zakelijke mogelijkheden dan alleen borrels.

Vergaderen bij Kasteel Bijstervelt

We snappen hoe belangrijk een goede vergaderruimte is. Daarom hebben we bij Kasteel Bijstervelt meerdere mogelijkheden om vergaderingen te organiseren. Zo biedt onze Kapel Montfort de perfecte ruimte voor een belangrijke vergadering met een grote groep mensen. Ben jij met een kleinere groep? Kom dan vergaderen bij Brasserie Jacob V en geniet tijdens de vergadering van een heerlijke lunch of diner!

De leukste workshops voor het leren kennen van je collega’s

We kunnen gebruikmaken van een heel landgoed. Het zou dan ook zonde zijn als we dit niet zouden doen. Daarom kun je bij ons ook diverse workshops en teambuilding activiteiten doen. Een echt adellijk teamuitje organiseer je bij Kasteel Bijstervelt. Leer je collega’s beter kennen met een workshop honden spiegelen of schapen drijven. Liever altijd al piloot willen worden? Volg dan de workshop drone vliegen. Zijn jullie fan van koffie? Neem het tegen elkaar op om de lekkerste koffie te maken met de barista workshop.

Zakelijke presentaties en lezingen

Ondanks dat het kasteel al sinds de 14e eeuw bestaat, hebben kasteelheren Klaas en Niek niet stilgezeten en hebben ze gezorgd voor een volledige renovatie van de Kapel en het Kasteel. Hierdoor kun je tegenwoordig ook diverse lezingen en presentaties geven voor grote groepen in Kapel Montfort. De kapel is voorzien van alle moderne gemakken. Denk hierbij aan microfoons, boxen, TV-schermen en een podium.

Kasteel Bijstervelt: dé locatie voor alle zakelijke activiteiten

Of je nu op zoek bent naar een unieke locatie voor het organiseren van een goede borrel of omdat je andere zakelijke mogelijkheden wilt plannen, Kasteel Bijstervelt is dé locatie voor al je zakelijke wensen. Dankzij onze diverse faciliteiten in de kapel en onze brasserie, ben je gegarandeerd van alle moderne gemakken en lekkernijen.

Wil jij meer weten over onze mogelijkheden of wil je een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.