Borrelen op een unieke locatie in de buurt van Eindhoven

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jouw borrel in de buurt van Eindhoven die ook nog eens eenvoudig bereikbaar is? Zoek dan niet verder en organiseer je volgende borrel of netwerkborrel bij Kasteel Bijstervelt! Kasteel Bijstervelt is een prachtige locatie in het pittoreske dorpje Oirschot. Met ons ervaren personeel en de prachtige kapel garanderen wij een borrel om nooit te vergeten!

Een borrel voor in de boeken op een historische locatie

Een netwerkborrel of kerstborrel is een feest dat je graag nog jaren aan wilt herinneren. Hoe uniek is het dan om dit te doen op een landgoed dat al meer dan 300 jaar bestaat. Hierdoor heb je niet alleen een super unieke locatie voor jouw volgende kerstborrel of netwerkborrel, maar draag je, samen met je collega’s, bij aan de geschiedenis van Kasteel Bijstervelt.

Zo is de brasserie van Kasteel Bijstervelt en Kapel Montfort de ideale omgeving om borrels te organiseren vanaf 10 personen en tot een gezelschap van wel 150 gasten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je te veel gasten uitnodigt. Bovendien voorzien wij bij Kasteel Bijstervelt in alle gemakken, zodat jij lekker mee kan genieten van de unieke borrel.

Serveer de lekkerste borrelhapjes tijdens je borrel in Oirschot

De locatie van je borrel is super belangrijk, maar nog belangrijker zijn de borrelhapjes. Gelukkig biedt het personeel van Kasteel Bijstervelt een enorm assortiment aan verschillende borrelhapjes die jou en je gasten verblijden. Wanneer jij besluit je borrel te organiseren bij ons, gaan we eerst samen in gesprek over de borrelarrangementen waar jij gebruik van wilt maken.

Zo kun je natuurlijk gaan voor een heerlijke borrelplank waar iedereen zijn vingers bij aflikt of heerlijke borrelsnacks bij een lekker biertje. Toch wat luxere borrelhapjes voor je gasten? Ook dit is geen probleem. Neem vooral contact op zodat we samen kunnen afstemmen wat jouw wensen zijn voor jouw bedrijfsborrel.

De beste borrel organiseer je bij Kasteel Bijstervelt

Het organiseren van een borrel kan een hele klus zijn. Van het regelen van de locatie, de borrelhapjes en natuurlijk zorgen dat het allemaal vlekkeloos verloopt. Bij Kasteel Bijstervelt helpen en ontzorgen wij waar nodig. Ons personeel staat klaar om jouw borrel te laten slagen, van heerlijk eten tot prachtige versieringen. Dus ben jij op zoek naar een plek waar je kan borrelen in de buurt van Eindhoven? Wacht dan niet te lang en neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!