Babyshower, babyborrel of gender reveal party organiseren doe je bij Kasteel Bijstervelt

Zet de aanstaande moeder of ouders in het zonnetje en organiseer de leukste babyshower, babyborrel of gender reveal party bij een van de meest unieke feestlocaties van Noord-Brabant: Kasteel Bijstervelt.

Een uniek feest voor toekomstige ouders

Ken jij iemand die binnenkort ouder wordt of zijn jij en je partner net kersverse ouders geworden? Gefeliciteerd! Je wilt natuurlijk alle bijzondere momenten rondom de geboorte van je kindje vieren en waar kun je dat beter doen dan in een echt kasteel? Bij Kasteel Bijstervelt ben je aan het juiste adres om jouw gender reveal party, babyshower of babyborrel te organiseren.

Bij Kasteel Bijstervelt heb je talloze mogelijkheden om op karakteristieke en stijlvolle wijze iedere mijlpaal van jullie kindje te vieren. Als jij op zoek bent naar een unieke locatie voor het organiseren van een gender reveal party, babyshower of babyborrel, neem dan vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Een gender reveal party organiseren was nog nooit zo makkelijk

Wordt het een jongetje of een meisje? Ontdek het tijdens jouw gender reveal party! Bij Kasteel Bijstervelt maken we van dit moment een herinnering die jullie nooit meer zullen vergeten. Er komt veel kijken bij het organiseren van een gender reveal party, maar ons personeel helpt graag mee met de organisatie. Zo helpen wij graag met het versieren van de ruimte. Bovendien verzorgen wij op aanvraag ook de gender reveal hapjes in de juiste kleur.

Wanneer wij mogen meehelpen met de organisatie van de gender reveal party, helpen wij met het creëren van een intiem en bijzonder moment met vrienden en familie. En dat allemaal op een van de mooiste locaties van Oirschot. Reserveer vandaag nog en laat de spanning stijgen terwijl jullie samen toewerken naar dit magische moment!

High Tea tijdens jouw babyshower in Oirschot?

Wil jij een aanstaande moeder in het zonnetje zetten en een babyshower organiseren? Kom dan langs bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot. Wanneer jij besluit je babyshower te organiseren bij ons, ben je van alle gemakken voorzien. Zo zijn jij, de aanstaande moeder en de rest van de genodigden van harte welkom bij onze Brasserie Jacob V. Hier kunnen jullie genieten van een prachtig uitzicht op het landgoed Groot Bijstervelt.

Natuurlijk kun je bij het organiseren van de babyshower ook kiezen voor diverse hapjes en drankjes afgestemd op jullie wensen. Wij raden zeker aan om te kiezen voor onze heerlijke high tea. Hiermee ontvang je een tafel vol lekkernijen en diverse lekkere dranken en thee soorten. En dit allemaal voor maar €32,50 per persoon. Een absolute aanrader wanneer jij een unieke en bijzondere babyshower wilt organiseren voor ‘’the mom to be!”

Babyborrel of kraamfeest organiseren in Oirschot

Wil jij de geboorte van je kind vieren op een van de meest unieke locaties in de buurt van Eindhoven? Ook dit is mogelijk bij Kasteel Bijstervelt. Net als het organiseren van een gender reveal party of een babyshower, denken wij ook graag mee met het organiseren van een babyborrel/kraamfeest. Kies bijvoorbeeld voor een groot feest in onze kapel Montfort.

Kapel Montfort biedt ruimte aan maximaal 150 personen. Je kunt dus een grote babyborrel organiseren! Bovendien zorgen we natuurlijk ook voor diverse hapjes en drankjes van onze Brasserie Jacob V. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je gasten of jullie als kersverse ouders iets tekortkomen! Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Organiseer jouw babyshower, babyborrel of gender reveal party bij Kasteel Bijstervelt

Is dit nou precies wat jouw party nodig heeft? Neem dan contact op. Als je nog met vragen zit of meer wilt weten neem dan ook vooral contact op. Maak de mooiste dagen van het jaar net wat specialer bij Kasteel Bijstervelt! Wij hebben nog veel meer mogelijkheden op onze locatie, waaronder ook zakelijke mogelijkheden voor bedrijven. Zo kun je bij ons vergaderingen houden en bedrijfsborrels organiseren. Zien we je snel?