Babyshower, babyborrel of gender reveal party

Zet aanstaande moeders in het zonnetje of vier de geboorte van jullie nieuwe wondertje bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot!

Babyshower High Tea bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot

De Perfecte Locatie voor Jouw Speciale Gelegenheid!

Wil je graag een babyshower organiseren voor de ‘mommy to be’ in de buurt van Oirschot of Best? Zoek dan niet verder! Kasteel Bijstervelt in Oirschot biedt een betoverende babyshower high tea arrangement om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten.

Of wil je, na de geboorte, iedereen samenbrengen voor een gezellige babyborrel/kraamfeest? Bij Kasteel Bijstervelt ben je absoluut aan het juiste adres!

In een romantische omgeving vol karakter bieden wij talloze mogelijkheden om de bijzondere momenten rondom de geboorte van jullie kindje te vieren. Geniet van de sfeervolle ambiance terwijl je samen met vrienden en familie deze mijlpaal in jullie leven viert!
Boek vandaag nog jouw babyshower high tea of andere speciale gelegenheid bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot en maak van deze bijzondere momenten herinneringen om voor altijd te koesteren!

Een gezellige babyshower of babyborrel op een prachtige locatie in Oirschot

Benieuwd hoe wij jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie net die extra wauw-factor meegeven? Lees dan snel verder. Ben je zeker van je zaak en weet je zeker dat Kasteel Bijstervelt dé locatie is voor je nieuwe kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Neem dan vooral contact op!

Gender Reveal Party: Een Onvergetelijk Moment bij Kasteel Bijstervelt!

Ben je op zoek naar een speciale locatie om jullie gender reveal party te organiseren? Bij Kasteel Bijstervelt maken we van dit moment een herinnering die jullie nooit meer zullen vergeten. Combineer jullie gender reveal party met onze high tea en beleef een uniek en bijzonder moment van de onthulling van het geslacht van jullie aanstaande kindje.

Onze high tea is gevuld met heerlijke lekkernijen, zodat jullie volop kunnen genieten terwijl de spanning stijgt. Samen maken we van het gender reveal moment een betoverende ervaring, precies zoals jullie het voor ogen hebben. En dat allemaal op één van de mooiste locaties van Nederland, te midden van het groen in Oirschot. Creëer een intiem en bijzonder moment met vrienden en familie. Maak van deze dag een onvergetelijke mijlpaal in jullie leven. Reserveer vandaag nog en laat de spanning stijgen terwijl jullie samen toewerken naar dit magische moment!

Ons High Tea Menu voor Jouw Onvergetelijke Babyborrel of Babyshower!

Bij onze high tea geniet je van heerlijke kopjes thee of koffie, vergezeld van bijzondere high tea recepten. We presenteren een smaakvolle tafel vol lekkernijen in de kleuren blauw en roze. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze high tea perfect past bij het thema van jullie babyshower of babyborrel. Kortom, een babyshower high tea of gender reveal party bij Kasteel Maurick is een ervaring om voor altijd te koesteren.

De prijs voor onze high tea is €32,50 per persoon. Ook kinderen kunnen meegenieten van al het lekkers. Voor kinderen tot 10 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief van €22,50 per kind.

Kies voor een onvergetelijke en sfeervolle babyshower of babyborrel bij Kasteel Bijstervelt en maak van jullie speciale moment een prachtige herinnering. Reserveer vandaag nog en laat ons jullie verwennen met een heerlijke high tea vol lekkernijen in een betoverende setting!

De beste Babyshower organiseer je bij Kasteel Bijstervelt

Is dit nou precies wat jouw party nodig heeft? Neem dan contact op. Als je nog met vragen zit of meer wilt weten neem dan ook vooral contact op. Maak de mooiste dagen van het jaar net wat specialer bij Kasteel Bijstervelt! Wij hebben nog veel meer zakelijke mogelijkheden voor bedrijven. Zo kun je bij ons ook vergaderingen houden en bedrijfsborrels organiseren. Zien we je snel?