Geniet van de lentezon en van heerlijke gerechten bij Kasteel Bijstervelt!

Het zonnetje breekt weer door en ons terras is geopend! Met dit heerlijke weer en een prachtige locatie is Kasteel Bijstervelt dé locatie om te komen genieten van een lunch vol heerlijke gerechten. In dit blog nemen we je mee in de wondere wereld van een lunch op een van de meest unieke locaties in Brabant: Kasteel Bijstervelt. We lichten een aantal favoriete gerechten uit van onze gasten en we vertellen  waarom je juist nu bij Kasteel Bijstervelt zou moeten komen lunchen.

Brasserie Jacob V: de beste brasserie van heel Brabant

Hou je van wandelen of ben je gewoon op zoek naar een heerlijk lunchmenu? Dan ben je bij Brasserie Jacob V aan het juiste adres! Onze gerechten zijn zorgvuldig samengesteld met behulp van de meest lekkere streekproducten. Onze koks zorgen ervoor dat al onze gasten kunnen genieten van de beste gerechten die afgestemd worden per seizoen.

Een unieke lunch beleving is dan ook zeker gegarandeerd wanneer je reserveert bij Jacob V in Oirschot. Niet alleen de heerlijke gerechten, maar ook de prachtige en unieke omgeving van Kasteel Bijstervelt zorgen voor een lunch ervaring om nooit te vergeten. Met een landgoed dat zijn oorsprong vindt in 1772 en de ruimte die het biedt voor prachtige wandelingen, is het de ideale locatie om een middag te genieten.

De uitgebreide menukaart van Kasteel Bijstervelt voor een heerlijke lunch

Bij Kasteel Bijstervelt zijn we trots op het lunchmenu dat we hebben gecreëerd. Bij ons heb je keuze uit diverse soorten gerechten. Hierdoor hebben we voor ieder wat wils. Met heerlijke streekproducten en diverse vlees, vis en vegetarische gerechten, kan iedereen genieten van goede hap in een stralend zonnetje.

Vleesgerechten:

Bij onze brasserie kun je genieten van diverse overheerlijke vleesgerechten. Zo maken we gebruik van verschillende lokale ingrediënten en gerechten zodat jouw lunch zo vers mogelijk is. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons broodje carpaccio, clubsandwich kip of misschien zijn de ambachtelijke rundvleeskroketten helemaal jouw ding.

Visgerechten:

Naast diverse vleesgerechten, kun je natuurlijk ook kiezen uit diverse visgerechten. Onze verschillende visgerechten zijn perfect voor iedere verse visliefhebber. Zo vind je op onze menukaart verschillende soorten tonijngerechten, een heerlijk palingbroodje en zelfs ambachtelijke garnalenkroketten. Liever genieten van een soepje? Kies dan onze kreeftensoep!

Vegetarische gerechten:

Natuurlijk zijn we onze vegetarische gasten niet vergeten. Op ons menu vind je natuurlijk ook genoeg gerechten voor vegetariërs. Zo kun jij als vegetariër genieten van een heerlijke paddenstoelensoep of een echte lokale favoriet: de Oirschotse kerriesoep. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze gerechten vegetarisch te maken. Neem hiervoor contact met ons op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Zakelijk lunches organiseer je in Oirschot

Als je samen met je vriendinnen, familie of gezin wilt genieten van een heerlijke lunch in Oirschot, dan ben je bij Kasteel Bijstervelt aan het juiste adres. Maar ben jij op zoek naar een zakelijke lunchlocatie? Ook dan hebben wij een tafel voor je bij Brasserie Jacob V. Wanneer jij met een belangrijke klant in gesprek wilt, is het soms fijn om dit op een speciale locatie te doen met lekker eten. Door een zakelijke lunch te organiseren bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot, zorg jij voor een lunch die ze nooit vergeten.

Bovendien heb je ook de mogelijkheid om te lunchen na een vergadering op het landgoed. Met Kapel Montfort als vergaderlocatie heb jij een perfecte locatie om grote of kleine vergaderingen te organiseren. Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch bij onze brasserie of kun je je zakelijke relaties verwennen met heerlijke hapjes.

Reserveer je lunchplek bij Kasteel Bijstervelt!

Reserveer vandaag nog een lunchplekje bij een van de mooiste locaties in Oirschot: Kasteel Bijstervelt en verras jouw gezelschap met een heerlijke lunch en een prachtige locatie. Meer weten over onze lunchmogelijkheden? Neem dan contact met ons op!