Geniet van jouw droombruiloft in de mooiste kapel van Nederland

Is jouw partner op zijn knieën gegaan of heb jij je partner gevraagd om met je te trouwen? Gefeliciteerd! In dat geval is het tijd om alles klaar te maken voor jullie grote dag. Het uitkiezen van de jurk kan beginnen, de gastenlijst kan worden gemaakt en jullie geloften mogen geschreven worden. Maar één belangrijk aspect mag niet ontbreken: de trouwlocatie! En gelukkig kunnen wij hier een handje mee helpen. In dit blog lees je waarom Kasteel Bijstervelt de ideale locatie is voor jullie ceremonie.

Eenvoudig te bereiken voor 250 bruiloftsgasten

Je speciale dag wil je natuurlijk vieren met zoveel mogelijk mensen die je liefhebt. Daarom is het belangrijk dat je een locatie kiest die voor alle bruiloftsgasten goed te bereiken is en genoeg plek heeft om een grote groep te kunnen ontvangen. Gelukkig ben je hiervoor bij Kasteel Bijstervelt aan het juiste adres.

Met een ligging precies tussen de A58 en A2, is Kasteel Bijstervelt eenvoudig te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Natuurlijk vind je naast genoeg parkeerplekken ook voldoende ruimte om jouw bruiloft te vieren met een grote groep geliefden. Zo kun je ze ontvangen op het prachtige landgoed Groot Bijstervelt en biedt onze Kapel Montfort ruimte voor 250 bruiloftsgasten.

Een unieke bruiloft locatie met een historisch karakter

Je bruiloft is een uniek moment dat je nooit meer over doet. Daarom is het belangrijk dat jouw bruiloft locatie net zo uniek is als de dag zelf en dit is precies wat we bieden bij Kasteel Bijstervelt. Met een locatie die al bestaat sinds 1772, gaan jij en je partner een eigen stukje geschiedenis schrijven.

Kasteel Bijstervelt en Kapel Montfort hebben al een enorme geschiedenis, waar jij en je partner aan bij kunnen dragen. Door het historische karakter en het prachtige landgoed organiseren jij en je partner jullie bruiloft op een van de meest unieke bruiloft locaties van Eindhoven en misschien wel van Brabant.

Een trouwerij volledig naar jullie smaak

Wanneer jullie besluiten om je trouwfeest te organiseren bij Kasteel Bijstervelt gaan wij er alles aan doen om jullie droomdag te verzorgen. Ons personeel staat ten allen tijde paraat om jullie te helpen bij het organiseren van jullie droombruiloft. Zo ondersteunen we bij de aankleding van de kapel of denken we mee met het boeken van de juiste band of DJ.

Ook kunnen jullie bij ons kiezen om jullie huwelijksdiner te organiseren. Met een team van uitmuntende koks kijken we samen naar het lekkerste menu voor jullie diner. Hebben jullie of een van jullie dinergasten allergieën? Ook daar houden wij natuurlijk rekening mee!

Organiseer jullie droombruiloft bij Kasteel Bijstervelt!

Zijn jullie al overtuigd? We snappen dat de keuze voor een trouwlocatie enorm belangrijk is en veel overwegingen nodig heeft. Daarom is het belangrijk om goed na te denken en genoeg informatie te vergaren. Neem vooral contact met ons op zodat we jullie alles kunnen laten zien en uitleggen over onze prachtige locatie.