Van vergaderen tot netwerken en teambuilding: dit zijn de zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Bijstervelt

In de zakenwereld is het belangrijk om een blijvende indruk achter te laten bij je zakenrelaties. En hoe doe je dat nu beter dan door je zakelijke gelegenheid te organiseren op een unieke locatie? Bij Kasteel Bijstervelt in het Noord-Brabantse Oirschot, in de buurt van Eindhoven, ben je hiervoor aan het juiste adres. In onze historische kapel organiseer jij vergaderingen en netwerkborrels in stijl. In onze Brasserie Jacob V vind je daarnaast het perfecte decor voor een verfijnde Business Lunch. Bovendien bieden we ook de nodige ruimte voor het organiseren van sfeervolle kerstborrels en nieuwjaarsrecepties. Met trots vertellen we in dit blog meer over al onze zakelijke mogelijkheden!

1. Vergaderen in een kapel: rust en inspiratie gegarandeerd

We scheppen niet graag op, maar de meest bijzondere vergaderruimte in Noord-Brabant vind je toch wel bij Kasteel Bijstervelt. Organiseer je een vergadering of presentatie op onze locatie? Dan is de historische kapel helemaal voor jou en je zakelijke gezelschap! Kapel Montfort maakt met zijn glas in lood ramen en muurschilderingen van jouw vergadering of presentatie gegarandeerd een unieke beleving. De kapel is geschikt voor een zakelijke bijeenkomst tot wel 150 personen en is van alle moderne faciliteiten voorzien. Tussen het vergaderen door voorzien we jou en je zakenrelaties graag van een heerlijke lunch of culinaire hapjes.

2. Netwerkborrel organiseren op een unieke borrel locatie

Een netwerkborrel of bedrijfsborrel maakt pas indruk wanneer je deze op een unieke locatie organiseert. Kasteel Bijstervelt, gelegen in het prachtige Oirschot en in de buurt van Eindhoven, biedt de meest unieke locatie voor netwerkborrels en bedrijfsborrels. Op het landgoed gaan jij en jouw zakenrelaties een stukje terug in de tijd, maar met alle moderne faciliteiten van nu. Een hapje en een drankje kunnen natuurlijk niet op een borrel ontbreken. Valt jouw netwerkborrel in de middag? Dan verzorgen we met alle liefde een heerlijke lunch voor jouw gasten in Brasserie Jacob V. Toch liever kleine versnaperingen tijdens het netwerken? Ook dat is bij ons geen probleem! Wij helpen jou een netwerkborrel te organiseren die aan al jouw wensen voldoet!

3. Business Lunch: voor de efficiënte en heerlijke hap

Heb jij een afspraak met een zakelijke relatie, en valt deze precies rond lunchtijd? Heb jij even geluk! Bij Brasserie Jacob V bieden we namelijk een heerlijke Business Lunch aan. De heerlijkste gerechten worden door onze koks voor je bereid. Bij Brasserie Jacob  V weten we als geen ander dat tijd gelijk staat aan geld. De Business Lunch wordt daarin binnen het uur voor jou en je zakenrelatie geserveerd. Zo kun je efficiënt vergaderen onder het genot van al het lekkers dat onze brasserie te bieden heeft.

4. Teambuilding activiteiten en workshops: de ultieme uitdaging

Een team dat goed samenwerkt, is als een geoliede machine. Op het landgoed van Kasteel Bijstervelt bieden we daarom alle mogelijkheden aan voor teambuilding activiteiten en workshops. Van workshops schapendrijven en virtual reality, tot aan teambuilding geïnspireerd op survival. Bij Kasteel Bijstervelt ontdek je hoe jouw team presteert in de meest unieke situaties. Op onze locatie ontstaan niet alleen sterkere teams, maar ook langdurige herinneringen (en oneindige lachbuien).

5. Sluit het jaar af in stijl: kerst- en nieuwjaarsrecepties organiseren

Ben je op zoek naar een locatie waar je het jaar gezellig kunt afsluiten of het nieuwe jaar juist fris kunt starten? Overweeg dan zeker een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Bijstervelt. Onze locatie biedt de ultieme wauw-factor voor jou en je collega’s. Onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes kunnen jullie nog eens terugkijken op het afgelopen jaar, successen met elkaar delen en plannen smeden voor het nieuwe jaar. Van heerlijk eten tot prachtige versiering. Bij Kasteel Bijstervelt organiseer je een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie om nooit te vergeten!

Zakelijke mogelijkheden op een unieke locatie in Oirschot

Het mag duidelijk zijn, Kasteel Bijstervelt is niet zomaar een mooie locatie. Het is de bron van onvergetelijke zakelijke ervaringen. Of je nu op zoek bent naar een inspirerende vergaderplek, een unieke kapel voor netwerkborrels, heerlijke hapjes en lunches of juist een betoverende setting voor feestelijke gelegenheden, wij staan voor je klaar om jouw zakelijke evenement onvergetelijk te maken. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden. Wij maken met liefde en plezier een offerte op maat!