Een gezellige ochtend afsluiten met een heerlijke lunch doe je bij Kasteel Bijstervelt!

Na een gezellige ochtend shoppen in Eindhoven of Tilburg rij je, via de A58, het pittoreske dorpje Oirschot in. Hier kom je een prachtig landgoed tegen waar je kan genieten van een heerlijke lunch of High Tea. Je bent bij Kasteel Bijstervelt! Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je wilt lunchen in Oirschot en tegelijkertijd wilt genieten van de natuur. In dit blog nemen we je mee naar het prachtige landgoed en lees je alles over de mooie natuur, de mogelijkheden van Kasteel Bijstervelt en natuurlijk ons lekkere lunch menu en High Tea menu.

De mooiste lunch locatie in heel Oirschot en omstreken

Je hebt diverse soorten lunchplekken, maar een lunchplek zoals bij ons vind je nergens anders. Kasteel Bijstervelt is gelegen op het eeuwenoude landgoed Groot Bijsterveld. Door de jaren heen is het landgoed en het kasteel uitgegroeid met diverse vleugels en een prachtige kapel. Nu is het kasteel onderdeel van de LieverGoed Collectie en heeft iedereen de mogelijkheid om te genieten van het prachtige landgoed onder het genot van een hapje en een drankje.

Kasteel Bijstervelt is dan ook de meest unieke lunchplek in Oirschot en omstreken. Vanwege de historie, het landgoed en het geweldige eten, ben je verzekerd van een gezellige middag die je niet snel zal vergeten. Hou jij van natuur en van lekker eten en drinken? Reserveer dan vandaag nog een plekje bij onze Brasserie Jacob V.

Een heerlijke wandeling en lekker eten

Bij Brasserie Jacob V heb je de keuze uit diverse lunchgerechten voor grote en kleine eters. Met diverse belegde broodjes, soepen en borrelhapjes zit er voor ieder wat wils bij. Ons menu blijft je verrassen want iedere lunch is anders. De gerechten worden op de seizoenen afgestemd en variëren dus op basis van het seizoen. Ongeacht welk seizoen, al onze lunchgerechten blijven natuurlijk allemaal zo ambachtelijk en bourgondisch mogelijk gemaakt worden.

Moeten jullie je honger nog een beetje aanwakkeren? Geniet dan eerst van een lange of korte wandeling over het terrein. Neem de tijd om te genieten van de natuur en alles wat het landgoed te bieden heeft. Bekijk onze mooie kapel, loop door het hoge gras en, wanneer jullie zin hebben, geniet dan van een heerlijke lunch.

Een unieke High Tea locatie om iets te vieren

Wil jij samen met je vriendinnen of familie iets vieren of gewoon gezellig samenzijn? Kies dan om een High Tea of high wine te reserveren bij Kasteel Bijstervelt. Onze chefs zorgen ervoor dat jullie tafel vol komt te staan met de lekkerste High Tea hapjes en natuurlijk de lekkerste drankjes. Lekkere hapjes en drankjes, goed gezelschap en een prachtig uitzicht. Wat wil je nog meer?

Weet je wat nog het grootste voordeel is? Deze hapjes, drankjes en locatie zijn allemaal te reserveren voor maar €35,00 per persoon. Hierbij krijgen jullie de hele middag luxe High Tea gerechten, lekkere theeën en wijnen en is het zelfs mogelijk om een speciale Kinder High Tea te reserveren voor €22,50 per kind. Reserveer eenvoudig vandaag nog je High Tea.

Sluit je dag goed af en kom luxe dineren in Oirschot

Naast een lekkere lunch of een gezellige High Tea, ben je bij Kasteel Bijstervelt ook van harte welkom om je dag af te sluiten met een luxe diner. Brasserie Jacob V wordt in de avond omgetoverd tot het beste restaurant van Oirschot waar je kan genieten van een uitgebreid à la carte menu met diverse voor-, hoofd- en nagerechten die met de seizoenen meebewegen.

Hou je van verrassingen? Maak dan niet zelf de keuze, maar kies voor het 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen verrassingsmenu van de chef. Dit verrassingsmenu bestaat uit minimaal een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht met seizoensgebonden streekproducten. Benieuwd naar onze dinermogelijkheden? Neem contact met ons op en we kijken graag mee of er nog een plekje is.