Uit eten in een echt kasteel? Het is mogelijk bij Kasteel Bijstervelt!

Misschien wil je uit eten om een jubileum te vieren, ben je in de buurt en wil je de dag goed afsluiten of heb je gewoon zin om luxe te dineren. Wat het ook is, bij Kasteel Bijstervelt kun je genieten van een heerlijk luxe diner in een kasteel!

Het personeel van Brasserie Jacob V heet je, van woensdag tot en met zaterdag, van harte welkom voor een heerlijk à la carte diner. Bij Brasserie Jacob V geniet je van een luxe diner omringd door de prachtige natuur en het landgoed Groot Bijstervelt.

Tot en maart dit jaar kan jij met je gasten profiteren van een speciale actie. zodat je kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner voor een kleine prijs. Profiteer nu van onze actie!

Een wisselend menu om van te smullen

Wanneer je, samen met je dinergezelschap, lekker gaat zitten in onze prachtige brasserie, kun je genieten van een prachtig uitzicht. Je kijkt uit op de historische Kapel Montfort, waar we regelmatig feesten en zakelijke bijeenkomsten organiseren. Aan de andere kant zie je het Landgoed Groot Bijstervelt, dat al sinds 1300 een begrip is in Oirschot.

Nadat jij en je dinergezelschap het terrein hebben verkend, krijg je een gevarieerde menukaart aangereikt van ons personeel. Let wel op, want onze menukaart verandert met de seizoenen mee. Onze koks gebruiken zoveel mogelijk streekproducten. Hierdoor weet je dat, wanneer je uiteten bent bij Kasteel Bijstervelt, je altijd geniet van de lekkerste seizoensgerechten.

Een luxe kasteel diner naar ieders wens

Naast een wisselende menukaart en prachtig uitzicht, kun je ook genieten van meerderegangen diners. Als jij luxe wilt dineren is Brasserie Jacob V dé locatie voor jou. Onze koks houden natuurlijk rekening met de seizoenen, maar onze menukaart is ook aangepast op verschillende soorten eters. Zo kun je niet alleen als vleeseter, maar ook als vegetariër, visliefhebber of veganist genieten van een heerlijke avond uit eten in Oirschot.

Natuurlijk vind je ook diverse voorgerechten en nagerechten die perfect afgestemd zijn op het seizoen. Wil je toch liever verrast worden? Ook dat is geen probleem met het verrassingsmenu van de Chef. In het verrassingsmenu vind je een 3-gangen, 4-gangen en 5-gangen diner, waarin je diverse verrassende gerechten voorgeschoteld krijgt. Natuurlijk houden onze koks rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.

Luxe dineren met je zakelijke partners: het kan bij Kasteel Bijstervelt

Brasserie Jacob V is niet alleen het decor voor heerlijke diners met je partner, familie of vrienden. In onze brasserie nodigen we je ook uit om je zakelijke relaties mee uit eten te nemen. Ons personeel heeft al diverse zakelijke diners verzorgd en staat klaar om een onvergetelijk diner te serveren voor jouw en je zakelijke partners.

Toch liever genieten van een zakelijke lunch? Ook dit is geen probleem. Bij Brasserie Jacob V hebben wij een uitgebreide menukaart voor zakelijke lunches voor vleeseters, vegetariërs en veganisten. Wil je naast een zakelijke lunch ook een inspirerende vergadering organiseren? Neem dan een kijkje bij Kapel Montfort, waar er vergaderingen tot wel 150 mensen kunnen worden georganiseerd.

Meer weten over de mogelijkheden of gelijk reserveren voor een heerlijk luxe diner? Neem dan vooral contact op en we helpen je graag verder.