Uit eten in Oirschot? Kom dineren bij Kasteel Bijstervelt!

Wil jij genieten van authenticiteit, historie en heerlijk eten? Dan moet je snel een bezoek brengen aan het prachtige dorp Oirschot en komen eten bij Kasteel Bijstervelt. Oirschot is een pittoresk en historisch dorp in het hart van Noord-Brabant. Met een prachtig centrum en eeuwenoude gebouwen, ga je echt terug in de tijd wanneer je een wandeling maakt door het dorp. Naast het historische centrum met monumentale huisjes vind je in Oirschot ook Kasteel Bijstervelt. Hier kun je genieten van een bijzonder diner op een heel bijzondere en rustgevende locatie.

Bijzonder dineren op een eeuwenoud landgoed

In Oirschot vind je het eeuwenoude landgoed Groot Bijstervelt met daarop het prachtige Kasteel Bijstervelt. Op basis van een tekening wordt geloofd dat er al in 1300 een slot stond op het landgoed en dit is in de loop der jaren uitgegroeid tot het hedendaagse Kasteel Bijstervelt. Sinds 2023 is Kasteel Bijstervelt onderdeel van de Lievergoed Collectie en kun je genieten van een uniek diner in Brasserie Jacob V.

Brasserie Jacob V is omringd door prachtige natuur en is onderdeel van Kapel Montfort, gelegen op een prachtig landgoed.. Je kunt dan ook voor of nadat je uit eten bent gegaan een heerlijk rondje lopen en genieten van de prachtige tuin die het te bieden heeft en het natuurgebied.

De uitgebreide menukaart van Kasteel Bijstervelt

Wanneer je uit eten gaat, wil je kwalitatief dineren en genoeg keuze hebben. Bij Kasteel Bijstervelt zijn wij bijzonder trots op onze menukaart. Al onze gerechten worden zoveel mogelijk gemaakt van streekproducten. Bovendien wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Hierdoor geniet je altijd van luxe diner gerechten met verse producten die passen bij het jaargetijde.

Wanneer je bij Kasteel Bijstervelt uit eten gaat, weet je dat je een Bourgondische en smaakvolle avond tegemoet gaat met gerechten die puur van smaak zijn. Ongeacht wat je lekker vindt, op onze menukaart vind je diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast hebben we verschillende vleesgerechten, visgerechten, maar ook vegetarische gerechten, waardoor je zeker weet dat er wat tussen zit voor jou. Heb je last van allergieën? Laat het ons weten tijdens je diner of neem van tevoren contact met ons op!

Laat je verrassen door de chef

Er zijn verschillende redenen om uit eten te gaan. Misschien ga je uit eten voor iemands verjaardag of vanwege een jubileum. Dit kun je samen bespreken of als verrassing geven. Hoe leuk is het dan om zelf ook een beetje verrast te worden? Dit kan wanneer je besluit uit eten te gaan bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot met het verrassingsmenu van de chef!

Wanneer je komt dineren bij Kasteel Bijstervelt heb je de keuze om à la carte je gerechten te bestellen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen diner te kiezen die is gemaakt door de chef. Hierdoor is het etentje voor iedereen, inclusief jijzelf, een verrassing.

Brasserie Jacob V: heerlijk dineren voor ieder soort gezelschap

Bij Brasserie Jacob V ben je aan het juiste adres als je smaakvol en bijzonder uit eten wilt. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon zomaar uit eten gaat, Oirschot is the place to be! Een bijzonder diner op een eeuwenoud landgoed en gerechten van verse streekproducten is hét recept voor een magische avond. Het is ook mogelijk om eventueel zakelijke diners te organiseren bij Kasteel Bijstervelt. Nodig belangrijke stakeholders, klanten of collega’s uit voor een geweldig diner en maak gebruik van onze zakelijke mogelijkheden.

Ben jij op zoek naar een locatie om te kunnen genieten van een lekkere lunch of om een High Tea te organiseren? Ook hiervoor kun je terecht bij Brasserie Jacob V. Reserveer eenvoudig een plekje en geniet van een heerlijk zonnetje tijdens een lekker hapje en drankje op ons terras. Liever een diner cadeau doen? Bekijk dan de unieke Lievergoed Collectie cadeaubon en geef een onvergetelijke avond cadeau! Reserveer vandaag nog een plekje of neem contact op voor vragen!