Welkom bij Kasteel Bijstervelt!

Bijzonder uit eten in Oirschot of een unieke bruiloft in historische sferen? Bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot, nabij Eindhoven, beleef je onvergetelijke momenten! De perfecte locatie voor iedere speciale gelegenheid.

Trouwen op een prachtlocatie

De mooiste dag van jullie leven beleef je bij Kasteel Bijstervelt. Geef elkaar het jawoord in de prachtige kasteeltuin of voel de romantiek in een van de zalen in het kasteel. Kasteel Bijstervelt is bij uitstek dé trouwlocatie waar al jullie dromen werkelijkheid kunnen worden! Van de huwelijksceremonie tot een feestelijk diner en een droomfeest. Bij ons ben je aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij denken graag met jullie mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wapen icon Kasteel Bijstervelt - Brasserie Jacob VRoyaal genieten in Brasserie Jacob V

Sommige plaatsen nodigen uit om jezelf heerlijk te verliezen in de tijd. Brasserie Jacob V is hier het perfecte voorbeeld van. Geniet van een heerlijke kop koffie, luxe High Tea of fijne gerechten van onze bourgondische kaart. Brasserie Jacob V is de meest sfeervolle brasserie van Oirschot in het mooie Brabantse landschap. We verwelkomen je graag in onze brasserie voor een unieke restaurantervaring in de nabijheid van Eindhoven. Reserveer eenvoudig door contact met ons op te nemen en geniet van een heerlijk bezoek aan Brasserie Jacob V!

Een rijke historie

Kasteel Bijstervelt is een prachtig kasteel dat verscholen ligt in Oirschot en kent een rijke historie. De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot de 14e eeuw. Op dat moment stond er op de plaats van het huidige landgoed vermoedelijk een slot. Na meerdere malen van eigenaar gewisseld te zijn, onderging het landgoed in het najaar van 2018 een grondige metamorfose. De monumentale panden en het park werden in ere hersteld. In het najaar van 2022 openden compagnons Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo opnieuw de kasteeldeuren onder de naam Kasteel Bijstervelt.

Beoordelingen

Een prachtig feest, een romantische bruiloft of een zakelijke ontmoeting. Bij Kasteel Bijstervelt bezorgen we je samen met het gehele team onvergetelijke momenten. Lees hier meer over de ervaringen van mensen die je voorgingen.

shield shield shield shield shield
"Een prachtige ambiance met voortreffelijk eten; de bediening is vlot en met kennis van zaken."
Peter Landen
shield shield shield shield
"Genoten van een heerlijke middag uit. Op alle fronten super."
Simone de Groen
shield shield shield shield shield
"We waren hier voor de eerste keer. Het was geweldig!! We komen zeker nog een keer terug."
Jack Hermans

Recent nieuws

Waardige condoleances en afscheidsdiensten bij Kasteel Bijstervelt 

Bij Kasteel Bijstervelt in Oirschot, nabij Eindhoven, beschikken wij over een prachtige kapel. Kapel Montfort is een unieke locatie voor condoleances. Bovendien bieden wij hulp op het gebied van organisatie en hapjes. Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Lees dan het blog.

High Tea op een unieke locatie in Oirschot? Ontdek ons arrangement!

Bij Kasteel Bijstervelt nabij Eindhoven, vind je de perfecte locatie voor een speciale en gezellige High Tea. In dit blog lees je precies welke arrangementen we hebben en wat Kasteel Bijstervelt zo uniek maakt!

Geniet van een unieke business lunch bij Brasserie Jacob V in Oirschot!

Bij Kasteel Bijstervelt in het Noord-Brabantse Oirschot, in de buurt van Eindhoven, vind je een van de uniekste locaties voor jouw business lunch. Lees snel het blog en neem contact op!

Vanaf 13 september kun je ook ’s avonds terecht voor een diner

Verrassend Eerlijke Gerechten in een Sfeervolle Ambiance. Geniet je ook zo van uit dineren in een huiselijk ambiance?

Van vergaderen tot netwerken en teambuilding: dit zijn de zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Bijstervelt

Bij Kasteel Bijstervelt in het Noord-Brabantse Oirschot, in de buurt van Eindhoven, organiseer jij vergaderingen en netwerkborrels in stijl. Lees in dit blog meer over al onze zakelijke mogelijkheden!

Brasserie Jacob V scoort met een 8,2

Ja! Recensente Carla Kentgens waardeerde haar ervaring bij Brasserie Jacob V in het Brabants Dagblad met een 8,2! Hier is een fragment uit haar artikel:

Uniek lunchen in Oirschot? Kom uit eten bij Brasserie Jacob V!

Ben je op zoek naar een bijzondere lunch ervaring? Brasserie Jacob V biedt een unieke en sfeervolle omgeving voor een heerlijke lunch.

Kasteel Bijstervelt opent officieel haar deuren!