4 redenen om een babyshower te organiseren bij Brasserie Jacob V in Oirschot

Kasteel Bijstervelt in Oirschot is de perfecte locatie voor iedere speciale gelegenheid, en een babyshower of babyborrel hoort daar zeker bij! De babyshower is een bijzonder evenement tijdens de zwangerschap. Wil jij een babyshower of babyborrel organiseren waarbij de ‘mommy to be’ een betoverende babyshower heeft? Hier zijn een aantal redenen waarom Kasteel Bijstervelt de perfecte plek is voor een onvergetelijke babyshower.

Roze of blauwe high tea gerechtjes

Laat je gasten verwend worden met onze heerlijke high tea in onze Brasserie Jacob V! Kasteel Bijstervelt biedt op maat gemaakte menu’s aan waarbij jouw gasten heerlijk kunnen genieten. Je kunt bij onze high tea genieten van heerlijke kopjes koffie of thee, vergezeld met de meest bijzondere high tea recepten. Van hartige hapjes tot zoete lekkernijen, we presenteren een tafel vol lekkernijen. En voor de babyshower of babyborrel doen we dat speciaal in de kleuren blauw en roze! Tip: je kunt op deze manier ook een gender reveal party organiseren! Wij bieden onze high tea aan voor een leuke prijs en kinderen kunnen ook meegenieten voor een gereduceerd tarief.

Magische foto’s van jouw babyshower of gender reveal

Kasteel Bijstervelt, gelegen te midden van groene velden en oude bomen, ademt geschiedenis en charme. Als je op zoek bent naar een locatie waar je prachtige foto’s kunt maken, dan is Kasteel bijstervelt de ideale plek. Het is de perfecte locatie voor het vastleggen van een bijzondere babyshower of gender reveal. Door de historische architectuur en de weelderige tuinen kun je de babyshower goed vastleggen. In een romantische omgeving vol karakter bieden wij talloze mogelijkheden om de bijzondere momenten rondom de geboorte van jullie kindje, of dat van een dierbare, te vieren.

3. Herinneringen maken om voor altijd te koesteren

We bieden talloze mogelijkheden om de bijzondere momenten rondom de geboorte van jullie kindje te vieren. Als je een sprookjesachtige of vintage babyshower wilt, past het kasteel perfect bij het thema. Een babyshower vereist ruimte voor activiteiten zoals het geven van de geschenken en genieten van het heerlijke eten. Je moet natuurlijk wel al die leuke babyshower cadeaus uit kunnen pakken! Of je nu kiest voor een traditionele babyshower, een thematisch feest of zelfs een buiten picknick, deze locatie heeft alle mogelijkheden.

4. Vier jouw babyshower of gender reveal met al je geliefden

Ondanks dat Kasteel Bijstervelt gelegen is in een landelijke omgeving, is het toch gemakkelijk bereikbaar. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid. Wij bieden voldoende parkeergelegenheid om al je vrienden en familie uit te nodigen. Het is natuurlijk belangrijk dat alle speciale mensen in je leven deze gebeurtenis meemaken. Kasteel Bijstervelt is een locatie die de vreugde en opwinding van deze speciale gelegenheid versterkt.

Een betoverende locatie voor het vieren van nieuw leven

Ben je op zoek naar een betoverende locatie voor een babyshower, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak van je babyshower, babyborrel of gender reveal party in Oirschot een onvergetelijke gebeurtenis! Heb je nog vragen of is Kasteel Bijstervelt precies wat jouw babyshower nodig heeft? Neem dan contact op.