5 redenen om uit eten te gaan in het lekkerste restaurant van Oirschot

Zoeken naar het lekkerste restaurant in de omgeving Eindhoven is een hele opgave want de keuze is reuze. Gelukkig heb je dit blog gevonden! Want wij kunnen wel een restaurant bedenken in Oirschot waar je niet alleen lekker kunt eten, maar waar je ook nog op de meest unieke locatie zit die je kan bedenken. In dit blog zetten wij 5 redenen op een rijtje om je volgende diner te plannen bij Kasteel Bijstervelt!

1. Een van de meest unieke locaties in Brabant

De eerste reden hebben we al een beetje weggegeven in de inleiding, maar de locatie van ons restaurant is echt one of a kind. Op het landgoed Groot Bijstervelt, dat al bestaat sinds 1772, vind je Brasserie Jacob V. In onze brasserie geniet je van een heerlijk a la carte diner met een prachtig uitzicht op het landgoed.

Wil je eerst genieten van de prachtige natuur rondom Kasteel Bijstervelt? Maak dan eerst een prachtige wandeling over het landgoed en kom daarna heerlijk dineren bij Brasserie Jacob V. Een locatie als deze vind je nergens!

2. Een wisselend en vers menu

Een andere goede reden om te komen eten bij ons restaurant in Oirschot, is ons menu. Ieder gerecht op onze menukaart wordt gemaakt van verse ingrediënten. Onze ingrediënten en producten komen voornamelijk uit onze eigen ‘’achtertuin.’’ Zo gebruiken we verse streekproducten. Wanneer je bij ons uit eten gaat, geniet je dus echt van een bourgondisch diner van verse gerechten.

Vanwege de inkoop van verse streekproducten, verandert ons menu met de seizoenen mee. Zo heb je dus altijd een reden om ieder seizoen terug te komen en te genieten van een vernieuwd a la carte menu.

3. Een warme en romantische setting

Zoals reden één al verklapt, is onze brasserie écht iets bijzonders. Of je nu uit eten gaat met je familie, vrienden of met je partner, zodra je bij ons binnen stapt is het net alsof je in een warm bad stapt. We hebben gekozen voor zachte, donkere kleuren die prachtig samengaan met het groene uitzicht van het landgoed.

Niet alleen de locatie, maar ook ons gastvrije personeel zorgt voor een onvergetelijke en magische diner ervaring. Met een mix van moderne en historische karakteristieken, heb je de beste omstandigheden voor een romantische en warme avond.

4. Een ruime selectie drankjes passend bij de gerechten

Eerder vertelden we hoe belangrijk wij onze gerechten vinden. Uit eten gaan bij Kasteel Bijstervelt betekent kwalitatief eten, passend bij het seizoen. Kwaliteit van het eten staat bij ons hoog in het vaandel en dit proef je bij iedere hap. Maar dit is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is wanneer je uit eten gaat.

Natuurlijk kun je bij ons kiezen voor een cola of sinas, maar wil jij écht genieten van ons menu? Kies dan bij je gerechten een van onze bijpassende wijnen. Met de juiste wijn heb je niet alleen een lekker drankje, maar heb je een echte smaakversterker om de gerechten nog lekkerder te maken. Wanneer jij uit eten bent bij Kasteel Bijstervelt, vraag dan gerust naar onze aanbevelingen.

5. Meer dan alleen dineren

De laatste reden die we graag willen delen heeft te maken met meer dan alleen onze dinermogelijkheden. Kasteel Bijstervelt en het landgoed hebben namelijk meer te bieden dan alleen een heerlijk diner. Zo ben je ook altijd welkom bij onze brasserie voor een heerlijke lunch of high tea. En dit hoeft niet alleen met vrienden of familie. Je kunt bij ons genieten van een zakelijke lunch of zelfs vergaderen in onze Kapel Montfort.

Iets te vieren? Bij Kasteel Bijstervelt organiseren we regelmatig ook diverse babyshowers, babyborrels en gender reveal parties. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie voor een leuk feest of een zakelijke bijeenkomst, dan ben je bij Kasteel Bijstervelt aan het juiste adres.

Ben je al overtuigd? We hopen van wel en we nodigen je graag uit om eens te komen dineren bij Kasteel Bijstervelt! Heb jij nog vragen over ons menu of eventuele allergieën en dieetwensen? Dat kunnen we begrijpen. Neem in dat geval eenvoudig contact met ons op en we beantwoorden graag al je vragen. Zien we je snel?